Outplacement onderwijs

Xynthesis outplacement onderwijs werkt met 35 senior coaches die in verschillende functies bij diverse organisaties hebben gewerkt. Ons outplacementbureau werkt samen met diverse onderwijsinstellingen waarvoor wij outplacement onderwijs opdrachten uitvoeren. Vaak gaat het om docenten die buiten het onderwijs werk zoeken. Voor deze docenten hebben wij de expertise in een breder werkveld van de maatschappelijke en zakelijke dienstverlening. Wij kennen het bedrijfsproces door en door en hebben minimaal 10 jaar ervaring met arbeidsmobiliteit. Xynthesis is een gerenommeerd outplacementbureau op het gebied van outplacement en re-integratie voor hoger opgeleiden. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van Blik op Werk. Xynthesis heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Zwolle, Amersfoort, Arnhem.

Wat kan je van een outplacement onderwijs traject verwachten

  • Voor het welslagen van een outplacement traject is het van belang dat u (weer) beschikt over zelfvertrouwen, een heldere motivatie en zelfkennis.
  • Inzicht in wat u kunt en weten wat u wilt (loopbaanprofiel, elevator pitch, personal branding), helpt bij het bepalen van een heldere focus.
  • Deze inzichten zijn onmisbaar om uzelf goed te kunnen presenteren in netwerken en bij werkgevers.
  • Het in kaart brengen van functies en het systematisch benaderen daarvan vindt plaats in de modulen Arbeidsmarkt Actieplan en Jobhunting.

Onze onderwijs outplacement trajecten zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot de inhoud van een outplacement traject te bespreken.

Onze coaches zijn als geen ander in staat u terug te brengen op de arbeidsmarkt. Maak kennis met ons.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze