088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Arjen Bosma

Op 12 juni 1965 in Leeuwarden geboren en al vanaf 1993 werkzaam als Psycholoog NIP en provocatief coach. Binnen het arbeidspsychologisch werkveld heb ik een breed ontwikkelde ervaring. Ervaring met diverse klanten en soorten dienstverlening. Varierend van begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook het coachen van de doorgewinterde managers. Daarnaast ben ik zeer ervaren in het afnemen van assessments en psychologische tests voor onder andere loopbaan- en beroepskeuzevragen maar ook potentieelbepalingen.

Mijn hart ligt bij het aangaan van diepgaande en open contacten met mensen, waarbij ik continu op zoek ben naar de essentie. Zo is het inspirerend om iemand uit te dagen om zijn ambities te realiseren of op zoek te gaan naar nieuwe energie. Door scherpe analyses, heldere, open confrontaties en inspirerende adviezen helpen ik mensen tot nieuwe inzichten te komen, groei en diepgaande veranderingen in gang te zetten en het beste uit zichzelf te halen.

Mijn stijl is direct, provocatief en soms confronterend, maar ook relativerend, begripvol en meedenkend. Aan de basis van mijn aanpak ligt altijd wederzijds vertrouwen en respect.