Ervaringen

Hoe denken klanten over Xynthesis

Alle klanten van Xynthesis worden voor een tevredenheidsonderzoek benadert. Dit is een van de criteria voor het verkrijgen van Keurmerk ‘Blik op Werk’ en CEDEO certificering.

Hieronder vindt u de reactie van enkele deelnemers:

Meedenkend, invoelend, kritisch, ruimte voor eigen inbreng, sturend op de juiste momenten, bereikbaar, geïnteresseerd, goed voorbereid, goede kwaliteit opdrachten, goede kennis van zaken

lijn

 

Mijn begeleider bij Xynthesis heeft mij door een moeilijke periode heen geholpen. Ik heb handvatten aangereikt gekregen waar ik nu nog profijt van heb. Mijn begeleider liet mij mijn eigen koers varen en gaf mij veel informatie waar ik mee aan de slag kon. Ik vind het belangrijk dat de verandering bij mij van binnenuit plaats vind en niet van buitenaf wordt opgelegd.

lijn

 

Ervaring van een betrouwbaar, empathisch zeer voldoende contact waarbij de verstandhouding ertoe heeft geleid dat ik meer greep heb gekregen op mijn situatie. Graag ook een vervolg.

lijn

 

Hele goede ervaren ondersteuning, no nonsense en helder. Goede begeleiding, en door uitgebreide zakelijke netwerk van de begeleider een nieuwe werkgever gevonden en aan het werk kunnen gaan.

lijn

 

Gemaakte afspraken in de plan van aanpak zijn uitgevoerd. De begeleider paste prima bijmijn achtergrond wat betreft werkervaring. Gewerkt aan wat meer zelfvertrouwen voor ander werk na mijn ongeval. Prima gevoel aan over gehouden.

lijn

 

Ik heb wel een goed gevoel over het hele traject, ondanks dat het in mijn complexe situatie moeilijk was om de juiste inschatting te maken door mijn begeleidster.

lijn

 

Mijn contact met mijn begeleidster verliep geweldig. Alles werd aan mijn situatie en wensen aangepast en zo voelde ik me serieus genomen en kreeg ik het zelfvertrouwen om daadwerkelijk voor mezelf te beginnen. Een lang gekoesterde droom die mede dankzij mijn coach en het traject met Xynthesis werkelijkheid is geworden. Bedankt!

lijn

 

Mijn coach pakt iedere situatie tailor made aan. Geen standaard oplossingen. Dat is soms lastig omdat je niet weet waar je aan toe bent, maar uiteindelijk krijg je precies de hulp die je nodig hebt.

lijn

 

Ik heb een goede periode gehad, goed begeleid en een goede coach die me de vrijheid gaf dingen aan te dragen waar ik aan wilde werken. Het traject was daardoor heel persoonlijk.

lijn

 

Ik miste tijdens de begeleiding een trajectplan met bepaalde doelen. Tijdens mijn traject was Xynthesis wel erg flexibel en werd er goed met mij meegedacht. Met de eerste coach was er geen goede klik, dus werd er samen met mij gezocht naar een andere coach. Dit heeft voor mij erg geholpen, met de nieuwe coach kwamen vragen en onzekerheden boven tafel waar ik aan gewerkt heb. Uiteindelijk is het traject voor mij goed afgerond.

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze