David Veenma

060 david veenma

je hoeft geen prototype ondernemer te zijn om te slagen als ondernemer.

David onderzoekt met jou je plannen om als zelfstandige te beginnen. Hij bekijkt de plannen op haalbaarheid en spiegelt jou als persoon in relatie tot  het ondernemerschap zodat je goed beslagen ten ijs je eigen bedrijf op kunt starten.

 De laatste jaren heb ik me binnen re-integratie/outplacement specifiek ontwikkeld als ondernemerscoach. Een steeds groter deel van de werkzame bevolking kiest vroeg of laat voor het eigen perspectief en start voor zichzelf. Hierbij zijn vele verschillende varianten denkbaar, van een eenmanszaak tot een BV. Ik beschik over een jarenlange ervaring met een brede doelgroep in zeer diverse branches. Ik ben ervan overtuigd dat je geen prototype ondernemer hoeft te zijn om in deze tijd te kunnen slagen als ondernemer.

David is een betrokken coach die bij zichzelf en zijn deelnemers op zoek gaat naar groei. Een invoelende trainer/coach die in staat is op een effectieve manier verandering- en ontwikkelingsprocessen te ondersteunen voor het vinden van nieuw werk of  ander werk. Hij investeert in de relatie met jou maar zal tevens een scherpe en kritische rol blijven vervullen in het proces voor een optimaal resultaat.

“Vanuit mijn achtergrond in een ondernemersgezin en mijn opgebouwde werkervaring en expertise kan ik een overzicht en kader bieden in het proces voorafgaand aan een bedrijfsstart. Een goede voorbereiding en het schrijven van een onderbouwd en realistisch ondernemingsplan vergroot de kans op succes in hoge mate.

Met zijn studie Rechtsgeleerdheid heeft hij een brede maatschappelijke basis gelegd. Hij is zich via trainingen en werkervaring meer gaan ontwikkelen en interesseren in de menskant . Hij heeft de erkende leergang individuele coaching bij Coachboulevard gevolgd.

Duurzaamheid is een aansprekende doelstelling van hem. Een goed voorbereide en gemotiveerde ondernemer heeft immers geen loopbaanvragen meer, hij geeft ze zelf vorm.

David is empathisch en werkt vanuit de verbinding, is in staat aandachtig te luisteren en is als coach gericht op jouw ontwikkeling en groei.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze