Fenna van Loenen

074 fenna van loenen

Fenna van Loenen

 

Werken met je diepste kwaliteiten en mogelijkheden brengt welzijn en geluk

Fenna kan goed luisteren en op het juiste moment de juiste vragen stellen. Haar motivatie is om jou in beweging te brengen en om je zo snel mogelijk zelf weer het stuur in handen te laten krijgen zodat je snel passend werk vindt.

“Gedurende de laatste 30 jaar van mijn leven is ontwikkeling, bewustwording en evolutie niet meer weg te denken. Toen ik eenmaal dit pad ingeslagen was, was er geen weg meer terug. Vooral in het outplacementtraject kan ik veel van mijn verworven ontwikkelingen bij de coaching inzetten. Het basisidee is dat het welzijn van veel mensen grotendeels bepaald wordt door passend werk te kunnen doen waarbij de onderlinge contacten tussen werkgever en werknemer ook goed moeten zijn.”

Fenna gebruikt oplossingsgericht coachen bij haar begeleiding waarbij er in oplossingen gedacht wordt in plaats van in problemen. De focus ligt op de gewenste situatie. Hierdoor haal je meer uit jezelf en word je geleerd om negatieve gedachten om te buigen tot positieve actie. Ze is altijd gericht op de vraag wat je nodig hebt om je in het juiste perspectief en handelen te kunnen ondersteunen. Haar coaching is op de persoon gericht en dus bij iedereen weer anders.

Als mens en coach ben ik altijd gericht op dieperliggende vragen, met als doel om tot waardevolle verandering en vernieuwing te kunnen komen.

 Naast de vaste dingen die je in een coachproces moet doen, zoals: sollicitatievaardigheden; persoonlijk profiel en arbeidsmarktanalyse vind ik het belangrijk om jou in je waarde te laten en je tevens te confronteren indien nodig. Ik neem je  serieus en je krijgt de ruimte jezelf te zijn. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Mijn streven is altijd om de actie uit jou te laten komen,  ik geef de juiste input waardoor jij weet wat je zelf kunt doen. Door de vragen die ik je stel kom jij tot stappen die er gemaakt moeten worden.

Fenna werkt al geruime tijd als coach loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie.

Zij is gestart  als lerares lichamelijke opvoeding. Na vervolgens werkzaam geweest te zijn als kunstzinnig beeldend therapeut, is zij verder gegaan in de loopbaanbegeleiding en het oplossingsgericht coachen.

Ze zet haar ervaringen en verworven ontwikkelingen als onderdeel van haar coaching in. Ze geeft daar een eigen kleur aan in een persoonlijke benadering. Iedereen is uniek dus is ieder traject uniek.

Fenna is praktisch, pragmatisch, kundig, nuchter en eerlijk. In haar resultaatgerichte ‘no nonsense’coaching is ze realistisch over wat ze je te bieden heeft en kun je volledig van haar op aan.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze