Geert Kannegieter

151 geert kannegieterAls je het niet weet, dan liggen alle wegen open

Geert gaat samen met jou op zoek naar de vraag: ‘Waar draait het echt om?’ Bij aanvang van het traject wordt de druk om aan het werk te gaan een korte tijd op afstand gehouden. De volledige aandacht gaat naar jou en je welbevinden, om zo inzicht te verwerven in wat goed voor je is. Het gaat hem om het resultaat: helderheid over ‘de rode draad’ in je werkend leven, zekerheid over je kansen en mogelijkheden zodat je zo snel als dat in jouw geval mogelijk is een leuke nieuwe baan zult hebben.

“Als je je werk verliest, valt ook een deel van je identiteit weg. Na acceptatie is motivatie weer mogelijk. Ik kom graag naast je staan om samen de weg terug en verder te vinden, als creatief meedenker en aanjager. Eerst besteden we aandacht aan jou als persoon, daarna aan waar jij aansluiting vindt op de arbeidsmarkt, jouw arbeidsmarkt moet helder en breed omschreven worden.”

Bij zijn coaching zet Geert de online trainingen van Xynthesis als basis in. Daar wordt in de gesprekken op aangesloten om daarin vervolgens een intuïtieve en creatieve route te nemen. Je begint met de online training Persoonlijke Profilering om daarna de Arbeidsmarktverkenning en Jobhunting te gaan doen. Door opleidingen en veel ervaring heeft Geert veel technieken bestudeerd en uitgetest en zet ze in waar nodig. Zijn trajecten zijn altijd op de persoon gericht.

“Het gaat erom dat je je neus achterna gaat en dat je zoekt naar waar je je toe aangetrokken
voelt. Niet in de zwaarte gaan zitten maar op zoek naar nieuwe mogelijkheden.
We stappen  in een opwaartse spiraal: aan het werk, aan den lijve ervaren hoe je de mechanismen van je oude ‘systeem’ kunt vermijden. Gezamenlijk zitten we er bovenop, om valkuilen te herkennen en steeds terug te gaan naar ‘weten wat goed voor je is’.”

Hij gelooft in ervaringsgericht leren. Door zijn onderwijsachtergrond weet hij hoe je leert en hoe je je ontwikkelt. Persoonlijke ontwikkeling is van fundamenteel belang om als coach scherp te blijven. Via uitzend- en arbeidsbureau waar hij werkzaam is geweest is hij in de re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding terecht gekomen. Hij heeft ook als mobiliteitsadviseur intern bij verschillende bedrijven gewerkt.
Samen met anderen heeft hij een opleiding voor loopbaanadviseur opgezet.

Geert is een creatief meedenker, nieuwsgierig, heeft een groot analytisch vermogen en komt snel tot de kern. Hij is integer en straalt vertrouwelijkheid uit, heeft geen vooroordelen. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor de arbeidsmarkt van de toekomst en oog voor de huidige veranderingen.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze