Geesje Bluijssen

143 geesje bluijssen

je krijgt helder wie je bent, wat je kan en wil en wat je reële kansen zijn

Geesjes drijfveer voor het vak van loopbaancoach is mensen in hun kracht zetten. Ze geeft je het zelfvertrouwen om een volgende stap te kunnen en durven zetten. Alles is gericht op het einddoel;  Het binnen de mogelijkheden, zo spoedig mogelijk vinden van een nieuwe baan.

“Tijdens het coachproces ga je op reis naar jezelf, onderzoekt je wensen en mogelijkheden met als doel de kortste weg naar een nieuwe baan. Het traject bestaat uit coachgesprekken in samenhang met online modules zoals bijvoorbeeld persoonlijke profilering en jobhunting . Daarbij zet ik maatwerk-opdrachten in die van creatief via activerend naar heel concreet kunnen zijn, afhankelijk van wat er bij jou past. Jij krijgt helder wie je bent, wat je kan en wil, en wat je reële kansen zijn. Er wordt ook aandacht aan de arbeidsmarkt besteed. Je krijgt handvatten om je optimaal te kunnen presenteren. Ik stimuleer en ondersteun je waar nodig.”

Ze stemt met je af en ondersteunt je in een persoonlijk proces. Ze kijkt naar wat je aankan om vooruit te komen zoekt de grens op en daagt je uit om te experimenteren en nieuwsgierig te zijn.

“Omdat ik aansluit bij jou en het mijn taak is om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt, heb ik geen eenduidige aanpak. Ieder mens is verschillend, ieder mens leert op zijn unieke manier en dus is ieder coachtraject anders.  Ik kijk naar wat er bij jou past.
Om de doelen van het traject te bereiken zet ik mijn netwerk in. Ik stimuleer je en help je op weg maar je blijft zèlf verantwoordelijk voor je eigen proces.”

Geesje wist al lange tijd dat ze iets wilde doen met ‘mens en werk’. Vooral de combinatie van sociaal en zakelijk spreekt haar aan. Na haar hrm opleiding heeft ze een aantal jaar commerciële ervaring opgedaan in de uitzendbranche, daarna heeft ze voor de coaching gekozen en is zich door trainingen en cursussen blijven ontwikkelen in het vak. Ze heeft ervaring met zeer diverse cliënten wat betreft leeftijd, opleidingsniveau, achtergrond en afstand tot de arbeidsmarkt. Haar netwerk zit vooral in regio Den Haag, dit zet ze actief in tijdens haar werk.

Naast het inzetten van online modules bij haar coaching werkt ze graag met spelvormen en rollenspellen. Ze zet regelmatig een camera in voor feedback, stimuleert zelfredzaamheid en is er voor je als het even niet lukt. Ze kijkt met een systemische blik.

Geesje is open en eerlijk naar zichzelf en naar jou. Ze spiegelt en geef rechtstreeks maar betrokken feedback. Ze denkt altijd in mogelijkheden en denkt actief mee in oplossingen. Ze is enthousiast, creatief en heeft geduld. Ze maakt makkelijk contact en heeft plezier in het uitbreiden en onderhouden van haar netwerk.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze