Ingrid de Jong

No-nonsense, werken met waar het werkelijk over gaat zodat wij voortvarend aan de slag kunnen.

Het tijdelijk zonder werk zitten kan een moment zijn om weer eens opnieuw naar je kwaliteiten en potentie te kijken. Ingrid helpt jou hierbij door je sluimerend potentieel te ontplooien en door samen te onderzoeken naar wat jij nu écht wilt. Ieder outplacementtraject is maatwerk en moet wat haar betreft als gegoten zitten. Zij zoekt naar de aanpak waar jij het meeste baat hebt. Door onder andere jobhunting en de verkenning van jouw persoonlijke arbeidsmarkt toe te passen helpt ze je op weg om zo snel mogelijk een nieuwe, passende baan te vinden.

De meeste mensen willen wel veranderen maar niet veranderd worden. Ik zie het als mijn taak jou daarbij te helpen. Ik help je voorbij je eigen beperkingen, ideeën, gedachten en overtuigingen de richting die je wel wilt maar nog niet durft op te gaan. Ik heb kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat ik zeer voortvarend te werk ga, mijn afspraken nakom, incidenten correct en tijdig communiceer en snel en kordaat antwoord op mail en telefoonberichten. Verder ben ik punctueel en ga constructief te werk en je kunt met mij lachen, want saai ben ik allerminst.

Het inlevingsvermogen van Ingrid is groot. Dat komt door haar persoonlijke ervaring en door alle ervaring die ze als coach heeft opgedaan. Het is belangrijk om eerst het verleden te verwerken om vervolgens je op de toekomst en het vinden van die nieuwe baan te richten. Ze vindt niet snel iets vreemd, heeft oprechte belangstelling en maakt echt verbinding en contact met je, hierdoor ontstaat er snel een vertrouwensband en dat komt de samenwerking ten goede.

“Wat mij plezier geeft bij het coachen is dat mensen na een paar gesprekken al stappen durven te zetten. Dat er vrijheid ontstaat door de nieuw verkregen inzichten. De persoonlijke groei die iemand meemaakt en zichzelf versteld doet staan…”

Naast haar jarenlange werkervaring op diverse managementposities, als fiscaal adviseur en als trainer/coach bij grote multinationals en haar Post hbo studie voor Coach en Begeleidingsdeskundige, is haar eigen levenservaring van grote toegevoegde waarde voor de manier waarop zij coacht.

Ze werkt met verschillende methodes zoals onder andere: RET (rationele emotie training), de Roos van Leary en communicatiestijlen-analyse. Daarnaast werkt ze graag met coachspellen waardoor je een scala aan invalshoeken aangereikt krijgt om je vraagstuk te benaderen.

Ingrid is no-nonsense, open en eerlijk,  inspirerend, motiverend, luisterend, respectvol en met de volledige aandacht op de persoon die ze voor zich heeft. Ze werkt oplossingsgericht en met een blik naar de toekomst. Niet zweverig, gewoon to-the-point.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze