Karin van de Kerkhoff

202 karin van de kerkhoff

..een pas op de plaats en dan door..

Karin is een bevlogen, energieke coach en sterke motivator die je ondersteunt op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze helpt je zicht en grip te krijgen op je situatie en op wat jou van binnenuit drijft, stimuleert je te ont-wikkelen, om weer op je spoor te komen en enthousiast door te kunnen pakken naar nieuw werk.

In een outplacementtraject biedt Karin ruimte voor diepgang. Ze werkt samen met je aan het versterken van je zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap door aandacht te geven aan wat er in leven en werk achter je ligt, aan wat er in het nu is, waar je naartoe wil bewegen of dat samen helder te maken. Je kunt rekenen op integriteit, compassie en expertise. Samen met plezier en humor vormen dat haar vertrekpunten.

Een outplacementsituatie is een gelegenheid om een pas op de plaats te maken voordat je doorstapt op de weg naar een nieuwe baan. Ik geloof er in dat dat heel zinnig is voor een gunstig vervolg in werk. Ik faciliteer je bij het opmaken van die balans door samen het zoeklicht te zetten op wat je (al) in huis hebt en waar je voor staat, op je huidige behoeften en wensen, op wat je wil ontwikkelen en wat je daarvoor nodig hebt. Daarbij prikkel ik je creativiteit, reik ik graag nieuwe invalshoeken aan en nodig ik je uit tot het experimenteren daarmee. Zodanig dat je naar keuzes en vervolgstappen komt die eigen en haalbaar zijn”.

Karin is sociaal pedagoog, personal coach en mediator. Ze startte haar loopbaan in het bedrijfsleven in de communicatie-advieswereld. Vanuit de wens te werken op een persoonlijker niveau, schoolde ze zich gericht bij en werkt ze vanaf 1998 vanuit haar eigen bureau. Ze combineert haar basiskennis vanuit de pedagogiek, psychologie en mediation, met vaardigheden uit het verbeeldings-, mentaal/gedachten-, lichaamsgericht en energetisch werken.

“Wat mijzelf in de samenwerking en het proces het grootste plezier geeft, is het toewerken naar een werk/privé-situatie die weer past bij jou, bij zowel je kwaliteiten, talenten als verlangens; een situatie waarin je je gewaardeerd voelt voor je inzet, voor hetgeen je bijdraagt en voor wie je bent.”

Naast ondersteunende, online instrumenten als Persoonlijke Profilering, Arbeidsmarkt Verkenning en Jobhunting, beheerst en zet Karin principes in uit o.m. het systeemdenken, NLP, Voice Dialogue, PRI. Haar aanpak is beweeglijk, altijd aanknopend bij haar gesprekspartner. Haar werkwijze is even basaal als intuïtief en doelgericht. Ze hecht aan kwaliteit, is doortastend, zorgvuldig en warm, praktisch stimulerend en confronterend recht vanuit het hart.

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze