Liesbeth Buurman

liesbeth buurman xynt 16Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Liesbeth’s grootste passie in het werk is de uitdaging om mensen aan een nieuwe baan te helpen. Ze is resultaatgericht, praktisch maar ook realistisch. Ze bespreekt jouw opleiding(en), achtergrond, ervaring, competenties en mogelijkheden met je, maar ook de eventuele valkuilen, knelpunten en/of belemmeringen komen aan bod. Daaruit volgt een traject op maat. Met haar mensenkennis en jarenlange ervaring heeft ze goed zicht op hoe de huidige arbeidsmarkt in elkaar steekt en onderzoekt ze samen met jou de mogelijkheden op die arbeidsmarkt.

 “In het outplacementtraject vind ik basisvertrouwen tussen jou en mij erg belangrijk. Ik ben warm en vriendelijk maar heb ook een praktische, confronterende stijl van coachen. Indien nodig spiegel ik je in jouw gedrag, houding en presentatie om zodoende jouw doel te bereiken. Vanuit mijn professionele nieuwsgierigheid naar jou wil ik je graag leren kennen.”

Als coach is Liesbeth zeer nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen en haar streven is om jou volledig in je eigen kracht te laten staan. Ze is een betrokken coach en helpt je inzicht te krijgen in jezelf, bepaalde patronen en gedrag. Ze laat je zien hoe je om kunt gaan met eventuele belemmerende overtuigingen en helpt jou in het maken van keuzes die leiden tot het gewenste resultaat.

“Ik ben te typeren als iemand die resultaat- en toekomstgericht is, op zoek is naar de positieve eigenschappen in de mens, kijk naar mogelijkheden in plaats van te denken in beperkingen. Ik geef daar waar nodig een duwtje in de goede richting. In het traject komen naast een (eventuele) rouwverwerking, loopbaanoriëntatie en/of beroepskeuze ook persoonlijke profilering, het in kaart brengen van jouw persoonlijke arbeidsmarkt en Jobhunting aan bod. Daarbij boor ik graag mijn persoonlijke netwerken aan.”

Vanaf 1993 tot heden heeft Liesbeth altijd met veel plezier gewerkt binnen de outplacement- en re-integratiebranche. Na haar opleiding hbo personeel en arbeid is ze bij een tweetal grote, landelijke re-integratiebedrijven gaan werken waar ze alle facetten van het vak heeft eigen gemaakt. Haar gedrevenheid en passie om nog professioneler met mensen te kunnen werken heeft ertoe geleid dat zij in 2006 een bachelor studie hypno- en psychotherapie heeft afgerond. Tevens is zij opgeleid via School voor Coaching tot coach en zet zij tijdens de coaching technieken in vanuit de ACT therapie en NLP.

Liesbeth is praktisch en intuïtief, ze heeft een heldere manier van communiceren en is ‘to the point’, wat terug te zien is in benadering van netwerken en werkgevers.  Ze houdt altijd het einddoel in de gaten en is resultaatgericht.

 

 

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze