Roos Kiers

roos kiers xynt 09Voorwaarde voor het welslagen van een outplacementtraject is het volledig loslaten van de oude werkplek zodat er ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe uitdagingen binnen de arbeidsmarkt. De kracht van mijn aanpak ligt in de ervaringsgerichte methode zodat je niet alleen bedenkt/weet wat je wil en wat goed voor je is, maar dit ook daadwerkelijk ervaart en voelt.  Deze totale beleving werkt positief door, geeft energie en houdt je in de juiste flow zodat je goede keuzes maakt en zelf de regie houdt.

Binnen outplacement geeft een herbezinning op loopbaanrichting, kwaliteiten, mogelijkheden en missie veel duidelijkheid. Ik ben gecertificeerd holistisch coach en ben gespecialiseerd in persoonlijke transitieprocessen en begeleiding van mensen om (weer) in hun innerlijke kracht te komen. Dit betekent een proces van persoonlijke ontwikkeling waarin je jezelf beter leert kennen.

Voordat ik zes jaar werkzaam bent geweest als projectmanager Sales bij twee multinationals. Heb ik heb tien jaar gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige (HBO-V) in verschillende ziekenhuizen (PAAZ). Tijdens en na mijn vierjarige opleiding tot therapeut/coach bij Ananta opleidingen te Zeist en de opleiding Verlieskunde bij De Mönnink te Groningen ben ik in 2005 gestart met het begeleiden van mensen in verliesverwerking. Zowel particulieren als werkgevers, arbodiensten, reïntegratiebedrijven (IRO’s) en het UWV schakelen mij in voor korte begeleidingstrajecten in ziekteverzuim en arbeidsre-integratie.

Vanuit mijn affiniteit met verliesverwerking en passie voor leven begeleid ik momenteel veel mensen die een baan hebben verloren. Aspecten als een deuk in je zelfvertrouwen, het gevoel hebben niet meer de regie over je eigen leven te hebben, niet meer weten wat te doen en persoonlijke drempels spelen vaak een rol. Ook drempels die je zelf niet ziet.

Wie dat wil aanpakken, serieus met zichzelf aan de slag wil gaan, de bereidheid heeft om eigen overtuigingen te herzien, die is bij mij aan het juiste adres om dit aan te gaan. Een transformatieproces komt op gang zodra je zelf de volle verantwoordelijkheid neemt voor de wijze waarop dingen zich in je leven afspelen.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze