Sandra Oostrom

047 sandra oostingWaarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Loesje

Samen met jou, kijkt Sandra op een eerlijke, directe manier welke richting je interesses en vaardigheden opgaan. Ze focust zich bij het outplacement traject op de mogelijkheden en niet op de beperkingen. Ze neemt daarin jouw wensen mee maar staaft deze wel aan de realiteit en de praktische mogelijkheid deze te realiseren. Zo kan het gebeuren dat je loopbaan een verrassende wending neemt. Met een concreet doel voor ogen stimuleert ze je, zo snel als dat verantwoord mogelijk is, dat doel te bereiken en een leuke baan te vinden die bij je past.

“Bij mij lopen veranderingen, groot dan wel klein, als een rode draad door mijn leven. Ik vind het dan ook een uitdaging om jou bij je veranderingsproces te begeleiden. Daarbij maak ik waar nodig gebruik van beproefde testen/opdrachten, mijn intuïtie, humor en eigen ervaringen. We werken aan het maken van een persoonlijk profiel, gaan jouw persoonlijke arbeidsmarkt verkennen, en we gaan jobhunten Alles staat in het teken om jou uit te dagen om goed voorbereid een leuke passende en wellicht verrassende plek te zoeken en te vinden.”

Oorspronkelijk is Sandra opgeleid als jurist. Ze heeft gewerkt als accountmanager in de commerciële wereld van banken en verzekeraars. Netwerken, jezelf en je werkzaamheden verkopen, adviseren en omgaan met alle rangen en standen leerde ze daar op de werkvloer.

“Ik kreeg behoefte aan persoonlijker, diepgaander contact in mijn werk. Ik ben mijn advisering en ondersteuning toen gaan inzetten met de intentie een verschil te kunnen maken voor mensen die daar behoefte aan hebben. Dat geeft me tot op de dag van vandaag nog steeds veel voldoening.”

Ze ging werken als letselschadejurist en als re-integratiespecialist volgde een opleiding tot arbeidsdeskundige en is toen haar eigen arbeidsconsultancy bureau gestart. Eerst werkte ze als coach en arbeidsdeskundige in Amsterdam om het daarna voor acht jaar vanuit Portugal te gaan doen. Na een heerlijke periode in Portugal, waarbij ze een tweetal bedrijven in de toeristische sector heeft opgezet, is ze weer terug in het land, in Apeldoorn, en heeft ze haar arbeidsdeskundige- en coachwerkzaamheden weer met veel plezier opgepakt.

Sandra heeft zowel met de kant van de werkgever als met de kant van de werknemer veel ervaring. Ze is doortastend, origineel, vrolijk en doelgericht. Dit maakt haar tot een oorspronkelijke en zeer waardevolle coach.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze