Suzanne Snelting

suzanne snelting xynt 12De weg loopt niet altijd waar je hem verwacht

Suzanne heeft geleerd, dat je onzeker kunt worden als er iets mis gaat met je baan of arbeidsomstandigheden en dat dit proces veel energie kan kosten.  Ze werkt met jou aan het herwinnen van je zelfvertrouwen en je vitaliteit. Hierbij kijkt ze naar jou als persoon.

Haar streven is om in het outplacementtraject te werken aan het -zo snel als mogelijk is binnen de omstandigheden- vinden van een goed passende baan, zodat je met hernieuwd vertrouwen, inspiratie en energie verder kunt.

Mijn aanpak is persoonlijk en informeel en ik werk op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Ik oordeel niet,  waardoor jij je vrij kunt voelen. Ik wil ook echt voor al mijn cliënten een veilige haven zijn. Confronteren doe ik wel, maar altijd respectvol. Een goede sfeer en humor zijn voor mij onontbeerlijk.

Ook al lopen dingen niet zoals je verwacht, als je bereid bent eraan te werken en vol te houden dan komen er bevredigende resultaten uit.”

Ze werkt graag planmatig en actiegericht, afgestemd op jouw wensen, behoeften en je werktempo. Ze is te omschrijven als iemand met een luisterend oor, een groot inlevingsvermogen en veel geestdrift.

Samen gaan we op zoek naar creatieve oplossingen op maat. Daarbij vertrouw ik op mijn en jouw intuïtie. Gedurende het outplacementtraject  kijken we naar je loopbaan, verkennen we de arbeidsmarkt die voor jou geschikt is en doen we aan Jobhuntng. Ik laat me niet snel uit het veld slaan. Ik weet dat er veel meer mogelijk is, dan we soms denken. Een zuivere intentie, een open vizier en de juiste oefening, inzet en ontspanning zijn de ingrediënten om wensen en behoeften te verwezenlijken

Na haar afstuderen in 1996 als Gezondheidswetenschapper, startte ze haar loopbaan in een functie, die niet goed bij haar paste. Toen is het zaadje gelegd voor haar wens om andere mensen te helpen met het vinden van een passende baan. Daarna  is ze als intercedente bij een uitzendbureau aan de slag gegaan. Intussen is ze door jarenlange ervaring een doorgewinterde loopbaancoach.

Binnen haar coaching maakt ze gebruik van uiteenlopende technieken zoals: NLP, oplossingsgerichte coaching, creatieve loopbaanbegeleiding, cognitieve gedragstherapie en RET.  Suzanne hanteert vooral creatieve werkvormen, werkt met geleide visualisaties/meditaties en ontspanningsoefeningen.

Suzanne is creatief, intuïtief, betrokken en vrolijk en weet effectief te coachen op basis van wederzijds vertrouwen.

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze