Truus Karsten-van Mourik

213 truus karsten-van mourikDe afgelopen 15 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan als HR Manager bij diverse internationale bedrijven, met als focus de juiste persoon op de juiste plaats en de ontwikkeling van het aanwezige talent binnen de organisatie. Ik krijg veel energie en inspiratie uit de persoonlijke begeleiding van medewerkers, hun gids te zijn in hun eigen verandertraject en de wijze waarop zij zelf hun doelen kunnen verwezenlijken. Door het volgen van communicatie, NLP en coach opleidingen heb ik mijn eigen bewustwording en intuïtie hierin steeds verder ontwikkeld. Dit heeft mij ertoe gebracht mijn opgedane ervaring, kennis en vaardigheden in te zetten als freelance coach bij  Xynthesis.

In mijn functie als HR Manager heb ik veel ervaring opgedaan aan de andere kant van de tafel. Met mijn kennis van functiewaardering en werving & selectie weet ik wat een bedrijf belangrijk vindt bij het aannemen van personeel. Dit vormt een waardevolle basis voor mijn specialisaties in outplacement, burn-out, re-integratie en loopbaantrajecten.

In mijn coaching richt ik mij vooral op de authenticiteit van de mens, de innerlijke wijsheid, potentie en kwaliteiten. Daarbij is mijn uitgangspunt: versterken van wat al krachtig is en helen wat de mens in zijn functioneren belemmert. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens alle antwoorden en krachtbronnen al in zich heeft. Bewustwording hiervan staat centraal, evenals de eigen verantwoordelijkheid om nieuwe keuzes te kunnen maken. Gezamenlijk gaan we op zoek naar jouw passie en kwaliteiten en zal ik je graag begeleiden in het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Dit alles in een sfeer van wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid en respect.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze