Wilma Damen

055 wilma damenDoel van ons bestaan is te zijn wie je bent en te worden wat je kunt

Wilma focust zich op wat jij kan: ‘wat heb je allemaal in je?’. Het coachen gaat over zelfbewustwording. Ze gaat met je in gesprek en stelt vragen die verdieping bieden. Eerst naar binnen keren om daarna weer stevig naar buiten te kunnen treden. Deelnemen aan de maatschappij en hierbij je eigen realistische doel stellen en behalen is het uitgangspunt, zodat jij weer zo snel mogelijk klaar bent voor die nieuwe leuke baan.

“ Je kunt altijd bijleren. We gaan samen kijken naar wie jij bent. Intuïtief weet je eigenlijk al waar je goed in bent, wat je leuk vindt  en wat goed bij je past. Het is belangrijk dat je je eigen talenten, vaardigheden, waarden en overtuigingen helder krijgt om richting te kunnen geven aan je eigen realistische doel.

We kijken naar hoe je in het leven staat en wat je daaraan zou willen veranderen.

Het inzichtelijk maken van patronen is één van de kenmerken van mijn manier van werken.

 Ik begeleid je maar je moet altijd je eigen verantwoordelijkheid nemen. Ik zeg altijd: ‘Er is geen  lift naar succes, je moet zelf de trap op.’”

Door Wilma’s brede achtergrond maakt ze bij haar begeleiding gebruik van uiteenlopende technieken. Ze is gediplomeerd NLP coach-counselor en geregistreerde therapeutische coach. Ze werkt graag met verschillende testen en kernkwadranten. Zij is ook een gelicenseerd Hearthmath trainer (hartcoherentie), gespecialiseerd in het verbeteren van veerkracht en stressreductie.

Verder maakt ze gebruik van de online training Persoonlijke Profilering, en gaat samen met jou je persoonlijke arbeidsmarkt in kaart brengen en leert je netwerken en solliciteren, zodat jouw loopbaan een mooi vervolg krijgt.

 “Ik werk met veel plezier met cliënten die zelf of door omstandigheden op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging of richting in hun leven. Mijn rol is spiegelend, vragend, aanmoedigend, grenzen verleggend, veiligheid biedend en ruimtegevend.”

Na haar HEAO studie heeft ze jarenlang bij een dynamische Amerikaanse multinational gewerkt als logistiek manager. Daarna werkte ze als veranderkundige en coach bij een landelijk organisatieadviesbureau. In deze periode heeft ze een aantal grote bedrijfsveranderingen meegemaakt, van overname en reorganisatie tot sluiting van een fabriek. Ze heeft deze sluiting begeleid en medewerkers van werk naar werk geholpen. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan met zowel de “harde” zakelijke en “zachte” menselijke kant. Ze weet hierdoor heel goed wat er allemaal kan komen kijken bij verandering van werk.

Wilma is uitnodigend,  realistisch,  spiegelend, warm en soms confronterend en behalve dat een zeer deskundige coach.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze