Yvonne Eikens

yvonne eikens 05Wanneer je weet waar je naartoe wil, kan je op pad gaan om er te komen

Yvonne gaat samen met jou op zoek naar de volgende stap in je loopbaan. Pas wanneer je je richting hebt gevonden, kan je op pad gaan om er te komen. Waar sta je nu, waar wil je heen, en wat wordt je eerste stap? Met het beantwoorden van die vragen brengt ze je in actie. Het is Yvonne haar passie om je te begeleiden bij die dingen die je onderweg tegenkomt. Ze heeft als loopbaanbegeleider al vele mensen begeleid naar een passende leuke baan waar hun ogen weer van zijn gaan stralen.

“Wanneer je je baan verliest, is dat voor de meeste mensen een ingrijpende ervaring. Je hebt er meestal niet voor gekozen, het overkomt je en een gevoel van machteloosheid legt je lam. Hoe kan het dan toch dat ik bij het afronden van een begeleidingstraject zo vaak hoor: ‘ik had het nooit verwacht, maar ik ben er beter en sterker uitgekomen!’.”

Als coach houdt Yvonne zich vooral bezig met jou je doelen te laten bereiken. Dit kan door te werken aan uiteenlopende dingen, van effectievere communicatie, meer zelfvertrouwen, een betere balans in het leven tot het beter gebruik maken van je kwaliteiten.
Ze hanteert een oplossingsgerichte stijl en heeft een achtergrond in NLP en systemisch werken. Ook heeft ze een arbeidsmarktgerichte werkwijze. Ze werkt met de online training persoonlijke profilering, gaat samen met jou je persoonlijke arbeidsmarkt in kaart brengen en je gaat jobhunten bij haar. Haar focus ligt op jouw duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

“Verbinding, vertrouwen, eerlijkheid en flexibiliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Van origine ben ik antropoloog. Mijn werkwijze kenmerkt zich dan ook door het inzetten van mijn scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken, waarbij het resultaat nooit uit het oog wordt verloren.

Yvonne heeft uiteenlopende commerciële functies vervuld in de zakelijke dienstverlening (financieel, ICT en media). Daarna heeft ze haar droombaan gevonden in ‘ont-wikkeling’ van anderen. Door vervolgopleidingen op het gebied van training en coaching blijft zij zich ontwikkelen en kan zij je helpen het beste uit jezelf te halen.

Yvonne is onderzoekend, nieuwsgierig, en betrokken. Ze helpt je met het stellen van je doelen en die doelen te realiseren. Haar ruime ervaring en uitgebreide netwerk geven je een grote kans op het vinden van een leuke baan.

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze