Yvonne Knape

yvonne knape xynt 09Mensen zijn veerkrachtiger dan ze zelf soms denken

Elk coachtraject bij Yvonne gaat over vraag en doelstelling formuleren. Ze kan jou helpen je eigen ontwikkeling verder vorm te geven conform je eigen behoeften. Hierdoor krijg je hernieuwde inzichten en richting.  Ze coacht je zodanig dat je zelf het meest praktisch haalbare doel kan realiseren. Ze heeft heel veel coachervaring  en met haar persoonlijke, humorvolle en praktische stijl en niet te vergeten haar luisterend oor, kan zij je helpen weer in je eigen kracht te komen zodat je zo spoedig mogelijk klaar bent voor een nieuwe leuke passende baan.

 “Het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling en groei geeft me energie en ik doe het met veel plezier. Persoonlijke groei en ontwikkeling is belangrijk en voor mij ook een bron van inspiratie. In mijn eigen ontwikkeling is het teruggaan naar mezelf en het herkennen en erkennen van mijn kwaliteiten zeer belangrijk geweest. Ik ben gaan vertrouwen op mijn intuïtie en ik combineer dat met praktische methoden. Dat zorgt ervoor dat ik in mijn begeleiding creatief èn concreet ben.”

Yvonne blijft nieuwsgierig naar mensen en ze heeft belangstelling in nieuwe ontwikkelingen, in kennis die voor haarzelf en voor anderen interessant kan zijn. De technieken die Yvonne gebruikt zijn dan ook zeer uiteenlopend. Ze heeft kennis van, opleiding in en ervaring met veel technieken (oplossingsgericht, RET, provocatief coachen, NLP, opstellingen, mindfullness) en zet datgene in dat op dat moment bij jou past.
Bij het outplacementtraject maakt ze ook gebruik van de online training persoonlijke profilering. Jullie gaan jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart brengen en je gaat jobhunten.

“Een coachtraject bij mij is vaak energiegevend, inspirerend, humorvol, heel persoonlijk en het kan ook pijnlijk zijn. Ik geloof dat mensen veerkrachtig zijn, dat humor bevrijdend werkt en dat uitdaging je bij je eigen kracht brengt. Ik heb uit interesse psychologie gestudeerd en ik ben door mijn nieuwsgierigheid ook geïnteresseerd in wat anderen beweegt. Voor mijzelf is ontwikkeling heel belangrijk en ik ben altijd wel bezig met een vervolgopleiding of een andere wijze van persoonlijke ontwikkeling.”

Na haar studie psychologie heeft Yvonne als consultant gewerkt; in de werving- en selectie voor hoger opgeleide professionals (YER, Young Executive Recruitment), bij de Universiteit van Amsterdam en bij een commercieel bureau voor training & ontwikkeling. Vanaf 1999 is zij als zelfstandige gaan coachen, adviseren en trainen. Zij is gecertificeerd als loopbaanprofessional (Noloc) en geregistreerd als psycholoog NIP Arbeid & Gezondheid en Arbeid & Organisatie.

Als je toe bent aan iemand met een groot inlevingsvermogen, goede communicatie  en een positieve instelling, iemand die je afwisselend op warme humorvolle wijze uitdaagt en je empowered in het (her)vinden van jezelf. Dan zit je goed bij haar.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze