Gespecialiseerd in

Zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening, overheid en onderwijs

Xynthesis werkt op een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening, overheid en onderwijs. Wij hebben inmiddels voor meer dan 1000 bedrijven en instellingen outplacement-, re-integratie- en loopbaan-coachingstrajecten verricht. Om hiervan een beeld te krijgen noemen we hier enkele van onze klanten:

Rabobank, TU Delft, NWO, NCOI, Adidas, Astmafonds, Ernst en Young, Deloitte, PWC, KPMG, Achmea, Loyalis, Boskalis, Zilveren Kruis, Gemeente Volendam, Gemeente Krimpenerwaard. Diverse scholen zoals Surplus, KSU, Amos, Amsterdamse Hogeschool, Montessori Scholengemeenschap Amsterdam, Hogeschool Leiden, Hogeschool Inholland, ROC Midden Nederland.

Hoger opgeleiden (MBO, HBO, WO)

Outplacement voor hoger opgeleiden behoeft een specifieke aanpak. De diversiteit aan en inhoud van functies variëren. Je kunt bij ons rekenen op een hoogwaardige dienstverlening die past bij jouw werk- en denkniveau.

Terug in je energie; persoonlijke en professionele profilering

Voor het slagen van een outplacementtraject is het van belang dat je goed in je vel zit of komt te zitten. Een potentiële werkgever kan zien of je in je kracht staat.

Naast je uitstraling is het van belang dat je ook goed kan verwoorden wat je te bieden hebt. Hiervoor werken we aan een persoonlijk profiel in de vorm van een resumé (al jouw kwaliteiten op een rij) en een elevator pitch.

Mensen in moeilijke tijden naar een passende functie begeleiden, daar gaat het ons om.

Arbeidsmarketing

De arbeidsmarkt is een markt, een markt met vraag en aanbod. In onze werkwijze maken we daarom ook veel gebruik van marketingprincipes. Hoe kom je met jouw kwaliteiten zo snel mogelijk in de baan die je als een jasje past? Onze coaches weten hoe ze jou marketingtechnisch aan een baan kunnen helpen maar zijn vooral ook goede sparringpartners die alles in jou naar boven kunnen halen wat voor jou als persoon van belang is.

We beginnen met de module Persoonlijke Profilering. Hiermee breng je jezelf , jouw aanbod in kaart. Je zet al je kwaliteiten op een rijtje in een personal brand om deze te kunnen presenteren. Daarnaast onderzoeken we de vraag op de arbeidsmarkt met behulp van de module Arbeidsmarktverkenning. In die verkenning kom je erachter bij wat voor soort bedrijven of instellingen je het beste past en of er regelmatig vacatures zijn. Je krijgt zicht op waar jouw aanbod (brand) de meeste kans maakt. Vervolgens ga je op zoek naar vacatures met behulp van het programma Jobhunting. Dit programma Jobhunting besteedt aandacht aan alle mogelijke kanalen om aan werk te komen. Met het programma van Xynthesis ben je er zeker van dat je alle mogelijkheden zult  benutten.

 

 

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze