Reviews

Ivo

Ik wil Karin bedanken voor alle input en gesprekken. Het heeft zeker geholpen. Het goede nieuws is dat ik recentelijk in een nieuwe baan ben gestart en alles erg goed gaat. Ik sta met veel meer balans in het leven en haal weer plezier uit wat ik doe op mijn werk. Uiteindelijk heb ik dus het idee dat veel nu weer de goede kant op beweegt.

 

Asha

De begeleiding was adequaat, precies wat ik nodig had op dat moment.

 

Eddy

Wat een uitstekende betrokken persoonlijke begeleiding door Maaike van Son. Echt een fijn vertrouwenspersoon.

 

Linda

Blij met de het programma, het online programma en de coach. Ik had graag gewild dat het langer had geduurd maar dat kon niet door het UWV.

 

Gjalt

Er zijn me mogelijkheden aangereikt waar ik zelf nooit opgekomen was. Ik ben erg te spreken over het geheel, meedenken, persoonlijke aandacht, flexibiliteit. Mijn coach was geweldig, we hadden een goede klik. Ik ben met een hoop meer zelfvertrouwen nu.

 

Martine

Ik ben erg tevreden over de gebruikte methodieken, de prettige en veilige sfeer en de flexibiliteit om methodieken af te stemmen op de hulpvraag.

 

Renée

Goede begeleiding, persoonlijk. Open gesprekken. Hulp waar nodig. En altijd bereikbaar.

 

Anne-Jet 

Tijdens het traject is er maatwerk geleverd. Ik ben goed begeleid bij de stappen op het moment dat ik eraan toe was.

 

Micha

De begeleider voelde mij goed aan en sloot daarbij aan.  Ik voelde mij vrij om te vragen en zeggen wat ik wilde.  Ook wist hij mij te stimuleren zodat ik ‘de kantjes’ er niet vanaf kon lopen. Prettige persoonlijkheid. Koos zorgvuldig zijn woorden en straalde rust uit.

 

Ilse

Door langdurige ziekte kwam ik in een 2e spoortraject terecht. Re-integratie naar eigen werk was niet meer mogelijk en toen ben ik bij Xynthesis beland.  Ik kreeg daar Mirjam als coach toegewezen.

Mirjam is een heel fijn mens; warm, empathisch, no-nonsense en ze denkt ‘out of the box’. Toen ik net binnenkwam was ik nog enorm aan het vechten met wat ik als mijn ideale carrièrepad zag. Ik heb doorgestudeerd en mijn masters behaald en vond dat ik op niveau moest blijven werken. Dat dat banen zijn waar vaak veel stress bij komt kijken probeerde ik weg te drukken.

Lees verder…>

 

Zilver

Na lang zoeken naar het ‘juiste’ outplacement traject ben ik uitgekomen bij Xynthesis. Hier vond ik de combinatie van gestructureerd zelf werken en de juiste coach. Ingrid Rademakers (coach Xynthesis) was glashelder over wat ze van mij verwachtte maar beloofde ook dat wat ik zelf aan energie in het traject zou stoppen ik dat van haar uit verdubbeld zou zien worden. Geen woord aan gelogen. Lange en intensieve gesprekken, ruimte voor frustratie, maatwerk en vooral de moeilijke onderwerpen samen ‘aanvallen’ hebben mij in ieder geval het gewenste vervolg van mijn carriere gegeven. Ingrid houdt me zelfs nu, 7 maanden nadat ik weer aan de slag ben gegaan, nog in de gaten. Nogal bijzonder.

 

Chris

Werken met Xynthesis betekent ook letterlijk dat je aan het werk gaat. En bij werk gaat het uiteindelijk om een beloning. In mijn geval was die beloning een nieuwe baan na een periode thuis te hebben gezeten. Vanaf het eerste gesprek met Ingrid (coach Xynthesis) ging het niet meer om ‘een nieuwe baan’ maar om ‘een nieuwe baan in een organisatie die bij me past en waar ik me goed bij voel’.

Lees verder…

 

Marika 

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaring met het Xynthesis-traject met Ingrid  (coach Xynthesis) uiterst positief is. Ik ben goed begeleid, met name met de opdrachten die je krijgt via de site om jezelf te leren kennen, wat je wilt en het maken van je cv.

Daarnaast ook de gesprekken, advies in een fijne rustgevende omgeving.

Wat ik heel fijn vond is de persoonlijke begeleiding van Ingrid, open persoon die zeer behulpzaam is en advies geeft op alle fronten zoals, waar vind ik een baan die bij mij past, hoe maak je een goed cv, waar moet je aan denken in een sollicitatiegesprek etc. Altijd bereikbaar en een helpende “hand” of “oor”.

Mede door deze begeleiding heb ik mezelf en mijn zelfvertrouwen teruggevonden.  Ik stuurde mijn eerste motivatie- en sollicitatiebrief en ik ben aangenomen.

 

Monique

Een fijne, persoonlijke afstemming * Een veilige setting  * Deskundigheid * Betrokkenheid, Warmte * Proces mag centraal staan * Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Martijn

Fijne coach. Luistert goed, toont interesse, geeft me de juiste opdrachten, goede feedback. Veel van geleerd.

 

Anne

Goed inlevend vormogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.

 

Andrea

Goede begeleiding van de coach. Goede online-testen, heeft me veel inzicht gegeven.

 

Sep

Omdat mijn coach me veel heeft geleerd, me motiveerde wanneer ik de moed even was verloren en me ontzettend heeft gesteund.

 

Wil

Persoonlijke aandacht, een coach die bij mijn situatie past, voldoende uitdaging maar ook voldoende uitleg, goede mix van vaste methodes en afwijken op maat.

 

Henny

Professionele coach met veel ervaring en deskundigheid die uitstekend kon luisteren en afstemmen op de verschillende ondersteuningsvragen binnen beide trajecten.

 

Josien 

Met mijn eerste coach boekte ik geen vooruitgang, maar toen ik dat aangaf bij Xynthesis kreeg ik direct een andere coach wier werkwijze beter was voor mij.

 

Arend 

Fijn dat er aan het begin van het traject een coach wordt gezocht op basis van je vraag/situatie.

 

Anoniem

Ik heb een heel fijn coachingstraject doorlopen met Roos Kiers in Zwolle, en ben haar dankbaar voor de goede afstemming en haar warme, betrokken en deskundige begeleiding! Het heeft me gesteund en handvaten gegeven om mijn weg op een mooie, goede en vooral ook eigen manier te kunnen vervolgen.

 

Astrid 

Ik wil Xynthesis hartelijk bedanken voor hun aanbod. Het heeft me veel goeds gebracht, ook de prijs en wat je ervoor krijgt is prima.

 

John

Maaike van Son is een fantastische coach!!

 

Maria

Xynthesis heeft mij goed geholpen.

 

Walter

Tevreden over resultaat!

 

Floor

Top! Zeer tevreden, ga zo door.

 

Bart 

Coach sluit ontzettend goed aan op mijn achtergrond, situatie waarin ik me bevind, persoonlijke competenties en het proces wat van binnen gebeurt in relatie tot de arbeidsmarkt. Goede reflecties en het loopbaantraject zit meer dan compleet in elkaar en biedt echt maatwerk!

 

Barbara 

Sonja Dippel is een bijzonder mens. Natuurlijk bekwaam, maar vooral warm, wijs, persoonlijk en iemand die álles inzet om jou stappen te laten zetten in je proces. Een uitstekend facilitator.

 

Claudio

Ik ben zeer tevreden omdat er de juiste aandacht op de juiste manier aan mij geschonken word. Ik hoef weinig moeite te doen om uit te leggen wie ik ben en wat ik wil. De ondersteuning is   helder en compleet.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze