088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Marijke:

“Ik moest van ver komen, naar met hernieuwde energie ben ik weer aan de slag en ontwikkel mij verder”

Acceptatie & motivatie

Verliesverwerking

Ontslag wordt gezien als een van de ingrijpendste levensgebeurtenissen. Voor de meeste mensen is het een krenkende ervaring, een gevoel van identiteitsverlies. Verwachtingen en toekomstplannen vallen in duigen, gezichtsverlies, verlies van inkomen, veiligheid en stabiliteit, een deuk in het zelfvertrouwen. ‘Wat ben ik nog waard’, ‘Waarom ik?’

Achteraf wordt deze periode vaak gezien als een belangrijke omwenteling waar vooral ook positieve zaken zijn uitgekomen. Zoals een nieuwe stap in de loopbaan, stappen in de persoonlijke ontwikkeling of belangrijke ervaring rijker. Al zult u dit aan het begin van de verwerkingsfase nauwelijks kunnen en willen geloven.

Maar ja, wat nu?

Want de toekomstige werkgever wil iemand die weet wat hij/zij wil, goed in zijn vel zit en energie en kracht uitstraalt. Die kracht komt weer terug als men het verleden heeft kunnen loslaten of het ontslag accepteert en weet wat men in de toekomt wil. Onze coaching is er op gericht het verwerkingsproces te versnellen en weer zo snel mogelijk te komen tot een open, positieve houding jegens de ‘nieuwe’ toekomst.

Wil je direct met een deskundige jou situatie doornemen?