088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Rotterdam

Bij Xynthesis outplacement in Rotterdam helpen we jou bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij jouw kwaliteiten past, waar je voldoening en plezier uithaalt. Onze outplacementcoaches vinden dat het in de eerste plaats belangrijk is dat je weer stevig in je schoenen komt te staan. Ze ondersteunen je bij het verkrijgen van zicht op wat je kwaliteiten zijn, wat voor werk daar bijpast en waar en hoe die banen te vinden zijn.

Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen veelal uit een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

In principe is een outplacementtraject geslaagd als je weer een baan vindt. Wij, bij Xynthesis Outplacement Rotterdam, gaan iets verder: Wij zijn tevreden als je een baan vindt die echt bij je past. Hiervoor doorloop je bij ons enkele stappen:

 • Wij besteden aandacht aan het verhogen van zelfvertrouwen, en als dat nodig blijkt aan rouwverwerking.
 • Met behulp van de online module Persoonlijke Profilering breng je je kwaliteiten in kaart. Dit is nodig om de juiste functies te vinden en je daarvoor goed te kunnen presenteren.
 • Door de module Arbeidsmarktverkenning krijg je zicht op waar je de meeste kans op een mooie functie hebt. Je onderzoekt daarin wat voor soort bedrijven of instellingen goed bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn.
 • Je leert alle mogelijke kanalen te gebruiken om jouw vacatures te vinden. Door onze module Jobhunting ben je er zeker van dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een passende baan.
 • Uiteraard gaan we ook uitgebreid aandacht besteden aan het werkelijke solliciteren en het jezelf presenteren.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau in Rotterdam

Wij van Xynthesis outplacement Rotterdam werken er voortdurend aan de positie van kwalitatief hoogwaardige speler die we op ons vakgebied zijn te continueren. Hiervoor laten wij ons outplacementbureau doorlopend beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en we zijn lid van OVAL. Wij voldoen ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Rotterdam te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches die van hun vak houden.
 • Verschillende interactieve online tools die jou dagelijks ondersteunen, waardoor gesprekken met de coach gemakkelijker de diepte in kunnen gaan.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn op maat en te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Rotterdam werkt ook in de regio van Rotterdam: Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Barendrecht, Ridderkerk, Krimpen aan de Lek, Kinderdijk, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk en verdere omstreken.

Contact met Xynthesis

De outplacementcoaches van Xynthesis informeren je graag vrijblijvend over de inhoud van een  outplacementtraject. Je kunt direct een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Je bent vrij om te beslissen of je samen met betreffende coach je wensen ten aanzien van je outplacementtraject wil realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!