088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Marijke:

“Ik moest van ver komen, naar met hernieuwde energie ben ik weer aan de slag en ontwikkel mij verder”

Loopbaan profiel / Personal Branding

In dit onderdeel van het outplacementtraject brengen we jouw aanbod in kaart. Om jezelf op de kaart te zetten, kom je er tegenwoordig niet meer met een uitgebreid CV en een foutloze sollicitatiebrief. De marketing van jezelf begint met een helder loopbaan profiel. Het inzicht in jouw kwaliteiten is nodig om je vervolgens goed te kunnen presenteren in netwerken, bij potentiële werkgevers of in een sollicitatiegesprek. Helder, met passie en overtuigend vertellen wat je voor de ander kunt betekenen, daar gaat het om.

Dit programma helpt jouw loopbaan profiel/personal brand stap voor stap te ontdekken. Je maakt een profiel dat recht doet aan al jouw kwaliteiten, ervaringen, talenten en passies. Vaak hebben mensen een opeenvolging van functies zonder zich echt af te vragen of deze bij hen passen. Juist nu is het een goed moment weer eens onbevangen te kijken naar wat voor soort werkzaamheden inmiddels (beter) bij jou passen.

We onderzoeken met jou jouw persoonlijkheid, passie, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, interesses, capaciteiten en competenties en werken samen toe naar een gedegen loopbaanprofiel. Dit profiel geeft een veelzijdig beeld van wie je bent in relatie tot werk en geeft vooral je wensen voor de toekomst weer.  Indien je een duidelijk beeld hebt van wat je in de toekomst wenst, wordt de oriëntatie op de arbeidsmarkt beter afgestemd en ontstaat focus, waardoor de baan die bij je past eerder gevonden wordt.

In het loopbaanprofiel worden de volgende onderwerpen beschreven:

  • Jouw persoonlijkheidskenmerken
  • Jouw belangrijkste gedragsvoorkeuren
  • Passie en drijfveren
  • Waarden, behoeften en interesses
  • Competenties, capaciteiten en werkervaring
  • In welke werkomgeving  je het beste tot je recht komt

Wil je direct met een deskundige jou situatie doornemen?