088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Marijke:

“Ik moest van ver komen, naar met hernieuwde energie ben ik weer aan de slag en ontwikkel mij verder”

Outplacement bureau Xynthesis

Xynthesis is een middelgroot landelijk outplacementbureau waar 50 senior coaches middelbaar en hoogopgeleide mensen ondersteunt naar een nieuwe baan.

Coaches bij outplacementbureau Xynthesis zijn gecertificeerde professionals, hebben kennis van de arbeidsmarkt en hebben minimaal 10 jaar coachervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze coaches naast kennis en vaardigheden voldoende levenservaring hebben om met deelnemers te kunnen meedenken. Ze zijn open, dragen suggesties aan, hebben geduld, houden een spiegel voor en ondersteunen bij belangrijke besluiten.
Onze professionals kennen het bedrijfsproces door en door, weten de weg in sectoren, bedrijven en hebben zicht op functies. Zij begeleiden inmiddels jarenlang mensen met vraagstukken rond loopbaan, arbeidsmarkt, jobhunting, netwerken, persoonlijke profilering en sollicitatieprocedures. De coaches zijn als geen ander in staat je terug te brengen op de arbeidsmarkt.

Wij werken voor:

Xynthesis werkt op zeer divers terreinen; van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs. Wij hebben inmiddels voor meer dan 2000 bedrijven en instellingen gewerkt.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij streven er naar een kwalitatieve speler in ons vakgebied te blijven. Hiervoor laten wij ons outplacementbureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en we voldoen aan de kwaliteitseisen en handelen naar OVAL-gedragscode.

Innovatie: Het solliciteren via internet, elevator pitch en netwerken via sociale media is gebruikelijk geworden. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen.
Nieuwe media heeft ons ook de mogelijkheid geboden onze diensten te verbeteren.
Onze coaches hebben online instrumenten ter beschikking voor het ontwikkelen van vaardigheden, personal branding en netwerken die jou helpen om je te onderscheiden in een concurrerende arbeidsmarkt.

Xynthesis heeft een uitgebreid netwerk van bedrijven en instellingen op zakelijk gebied en via de netwerken van coaches. Daarnaast zijn we lid van branchevereniging OVAL.

Persoonlijk en daadkrachtig

Wanneer je voor outplacementbureau Xynthesis kiest, kies je voor een persoonlijke en daadkrachtige benadering. Persoonlijk omdat ontslag meemaken en het zoeken naar een nieuwe baan persoonlijk ingrijpen en onze coaching expliciet werkt in contact,  veiligheid en vertrouwen. Daadkrachtig omdat inzicht en doen, je moed geeft te realiseren wat je wilt. Duurzaam, energiek en met plezier werken in een functie en omgeving die bij je passen. Laat je door ons inspireren je wensen te formuleren en te bewegen naar jouw doel. Outplacement luidt de tijd in van allerlei veranderingen en deze betekenen ook mooie kansen in je nieuwe toekomst.

Mbo/hbo/wo

Xynthesis ondersteunt mensen op mbo-, hbo- en wo-niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Outplacement voor hoger opgeleiden behoeft een specifieke aanpak. Je kunt bij ons rekenen op een hoogwaardige dienstverlening die past bij jouw werk- en denkniveau. Wij werken op zeer diverse terreinen: van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs. lees meer.

Waarom Xynthesis:

  • Senior coaches die zicht hebben op mogelijkheden in sectoren, bedrijven en functies.
  • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
  • Weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven ziet.
  • Grote kennis van de arbeidsmarkten en het arbeidsmobiliteits-vakgebied.
  • Trajecten zijn op maat en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
  • Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden.
  • Specialisme: Vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.
  • We werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.

Wil je direct met een deskundige jou situatie doornemen?