088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Utrecht

Bij Xynthesis Outplacement Utrecht helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij jouw kwaliteiten past, en waar je dus voldoening en plezier uit zult halen. Onze outplacement coaches besteden er als eerste aandacht aan dat je je weer stevig gaat voelen. Ze ondersteunen je bij het verkrijgen van zicht op wat je kwaliteiten zijn en wat voor werk daar bijpast. Ze begeleiden je bij het waar en hoe die banen te vinden.

Outplacement bureau Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen veelal uit een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

In principe is een outplacement traject geslaagd als je weer een baan vindt. Wij vinden dat niet genoeg: Wij zijn tevreden als je een baan vindt die bij je past. Hiervoor doorloop je bij Xynthesis de volgende stappen:

 • Wij besteden, indien nodig, als eerste aandacht aan het verhogen van je zelfvertrouwen en aan rouwverwerking.
 • Met behulp van de online module Persoonlijke Profilering breng je je kwaliteiten in kaart. Dit helpt je bij het vinden van de juiste functies en om je daarvoor goed te kunnen presenteren.
 • Bij de module Arbeidsmarktverkenning krijg je zicht op waar je de meeste kans op een mooie functie hebt. Je onderzoekt wat voor soort bedrijven of instellingen goed bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn.
 • Je leert alle mogelijke kanalen te gebruiken om jouw vacatures te vinden. Door onze module Jobhunting ben je er zeker van dat je alles leert te benutten voor het verkrijgen van een passende baan.
 • Uiteraard gaan we ook uitgebreid aandacht besteden aan het daadwerkelijk solliciteren en het jezelf presenteren.

Wij werken er voortdurend aan onze positie als kwalitatief hoogwaardige speler op ons vakgebied te blijven. Wij laten ons outplacementbureau  dan ook continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en we zijn lid van OVAL.  Wij voldoen ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Utrecht te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior outplacement coaches die van hun vak houden.
 • Verschillende interactieve online tools die jou dagelijks ondersteunen, waardoor gesprekken met de coach sneller de diepte in zullen gaan.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en hoe je weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn maatwerk en te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Utrecht werkt ook in de regio van Utrecht: Zeist, Maarssen, de Bilt, Vleuten, Nieuwegein, Bunnik, Houten, Breukelen, Bilthoven en verdere omstreken.

Contact opnemen met Xynthesis

De outplacementcoaches van Xynthesis in Utrecht informeren je graag vrijblijvend over de inhoud van een  outplacementtraject. Je kunt direct een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Je bent vrij om te beslissen of je met betreffende coach je wensen ten aanzien van je outplacementtraject wil realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!