088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Arnhem

Bij Xynthesis helpen onze outplacementcoaches jou een nieuwe baan te vinden die bij jouw kwaliteiten past, een baan waar je voldoening en plezier uithaalt. Wij vinden het belangrijk dat je eerst (weer) stevig in je schoenen komt te staan. Wij ondersteunen je bij het verkrijgen van zicht op je kwaliteiten, wat je daarmee kan en waar en hoe de voor jou geschikte banen te vinden zijn.

Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan zijn verloren. Onze outplacementcliënten komen veelal uit een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Een geslaagd outplacementtraject in Arnhem

Een outplacementtraject is geslaagd als je weer een baan hebt gevonden maar wij gaan verder:. Wij zijn pas tevreden als je een baan vindt die je op dit moment goed past. Hiervoor doorloop je bij Xynthesis enkele stappen.

 • Wij beginnen, indien nodig, met aandacht en tijd voor rouwverwerking en/of het verhogen van je zelfvertrouwen.
 • Met de module Persoonlijke Profilering breng je je kwaliteiten in kaart. Hierdoor zul je in staat zijn de voor jou goede functies te vinden en je daarvoor te presenteren.
 • Met de module Arbeidsmarktverkenning onderzoek je wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en of daar voor jou geschikte vacatures zijn. Zo zul je ontdekken waar je de meeste kans op een mooie functie hebt.
 • Bij de module Jobhunting leer je alle mogelijke kanalen te gebruiken om jouw vacatures te vinden. Bij ons ben je er zeker van dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een passende baan.
 • Natuurlijk besteden we ook de nodige aandacht aan het werkelijk solliciteren en aan het jezelf presenteren.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Om een kwalitatieve speler in ons vakgebied te blijven zijn wij continu in ontwikkeling. Wij laten  ons outplacementbureau beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Xynthesis is CEDEO gecertificeerd en lid van OVAL en voldoet ruimschoots aan de gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Arnhem te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches met passie voor het vak.
 • Interactieve online tools die jou dagelijks ondersteunen, waarbij gesprekken met de coach verdieping bieden.
 • De kennis en ervaring om jou weer krachtig te maken en weer perspectief te creëren.
 • Maattrajecten die te typeren zijn als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Coaches die werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Arnhem werkt ook in de regio van Arnhem: Otterlo, Hoenderloo, Beekbergen, Dieren, Rheden, Velp, Doetinchem, Apeldoorn, Didam, Bemmel, Wageningen, Nijmegen e.o.

Contact

De outplacementcoaches van Xynthesis informeren je graag vrijblijvend over de inhoud van een outplacementtraject. Je kunt een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen.  Zo kun je merken of er een klik is om  er samen aan te werken je wensen ten aanzien van je outplacementtraject te realiseren

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!