088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Den Haag

Outplacementcoaches bij Xynthesis helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij jouw kwaliteiten past, een baan waar je voldoening en plezier uit kunt halen. Om daar te komen vinden wij het van belang er, indien nodig, eerst aan te werken je weer stevig in je schoenen te krijgen. Wij ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht in wat je met je kwaliteiten kan gaan doen in je werk en waar en hoe die banen te vinden zijn.

Xynthesis begeleidt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan kwijt zijn geraakt. Onze outplacementcliënten komen uit zeer diverse terreinen; van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacementtraject in Den Haag

Een outplacementtraject is geslaagd als je weer aan het werk bent. Wij vinden dat nog niet genoeg: Wij zijn pas tevreden als je een baan vindt die je goed past. Om zo’n baan te kunnen vinden doorloop je bij Xynthesis enkele stappen.

 • Wij besteden, indien nodig, aandacht aan rouwverwerking en/of het verhogen van zelfvertrouwen.
 • Je gaat je kwaliteiten in kaart brengen met onze online module Persoonlijke Profilering. Dit is nodig om de juiste functie te kunnen vinden en te leren hoe je daarvoor het beste te presenteren.
 • Met de module Arbeidsmarktverkenning onderzoek je wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en uit te vinden of daar regelmatig vacatures zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een gewenste functie hebt.
 • In het programma Jobhunting leer je alle kanalen te gebruiken om jouw vacatures te vinden. Bij ons kun je erop vertrouwen dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een baan die je past.
 • Aan solliciteren en jezelf presenteren in een sollicitatie wordt uiteraard ook uitgebreid aandacht besteed.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij zijn een kwalitatieve speler in ons vakgebied en werken er dagelijks aan om dat ook te blijven. Wij laten ons outplacementbureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en ook lid van OVAL en voldoen ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Xynthesis outplacement Den Haag heeft te bieden:

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches met een zeer uitgebreide ervaring en passie voor het vak .
 • Interactieve online tools die dagelijkse ondersteuning bieden, en coachgesprekken die inzicht en verdieping bieden.
 • Ervaring met hoe je iemand in zijn kracht laat komen en hoe je weer perspectieven creëert.
 • Trajecten op maat die te typeren zijn als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Xynthesis outplacement Den Haag werkt ook in de regio van Den Haag: Voorburg, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Nootdorp, Scheveningen, Kijkduin, Loosduinen, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Poeldijk, Monster, Wateringen en verdere omstreken.

Contact

Xynthesis informeert je graag over de inhoud van een outplacementtraject.  Je kunt direct een vrijblijvend oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Zo kun je kijken of je samen met deze coach je wensen ten aanzien van je outplacementtraject wil realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!