088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Amersfoort

De outplacement coaches van Xynthesis in Amersfoort helpen je bij het vinden van een nieuwe baan waar je voldoening en plezier uithaalt. Om daar te komen  vinden wij het van belang dat je eerst weer sterk gaat voelen. Door onze begeleiding krijg je zicht op wat je met je kwaliteiten kan en hoe de voor jou geschikte banen te vinden zijn.

Xynthesis Outplacement Amersfoort ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementklanten komen veelal uit zeer diverse hoeken; van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Een outplacement traject is geslaagd als je weer een baan vindt. Wij gaan iets verder: Wij zijn tevreden als je een baan vindt die je goed past. Hiervoor doorloop je bij Xynthesis enkele stappen.

 • Indien nodig besteden we eerst aandacht aan rouwverwerking en/of het verhogen van zelfvertrouwen.
 • Bij de module Persoonlijke Profilering breng je je kwaliteiten in kaart om de juiste functies te kunnen vinden en je daarvoor te presenteren.
 • Bij de module Arbeidsmarktverkenning onderzoek je wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een mooie functie hebt.
 • Bij de module Jobhunting gebruik je alle mogelijke kanalen om de vacatures te vinden die voor jou van belang zijn. Wij zorgen ervoor dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een baan die past.
 • Uiteraard gaan we aandacht besteden aan het werkelijk solliciteren en jezelf presenteren.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau in Amersfoort

Wij streven ernaar een kwalitatieve speler op ons vakgebied te blijven. Wij laten ons outplacementbureau dan ook continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en zijn lid van OVAL en voldoen daarmee ruimschoots aan de gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Amersfoort jou te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches met passie voor het vak.
 • Interactieve online tools die je dagelijks ondersteunen, waarbij gesprekken met de coach verdieping zullen bieden.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn maattrajecten; persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met beproefde èn innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

De outplacement coaches van Xynthesis werken op verschillende locaties in Amersfoort en in de regio van Amersfoort: Leusden, Soest, Baarn, Nijkerk, Hilversum, Laren, Blaricum, Barneveld, Maarsbergen en omstreken

Contact met Xynthesis

Xynthesis informeert je graag vrijblijvend over de inhoud van een outplacementtraject. Je kunt direct een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Dit, om te kunnen beoordelen of die persoon samen met jou, je wensen ten aanzien van je outplacementtraject kan realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!