088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Zwolle

Bij Xynthesis helpen we je bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij je kwaliteiten past, en waar je dus voldoening en plezier uit zult halen. Onze outplacementcoaches vinden het ten eerste belangrijk dat je je weer zelfverzekerd gaat voelen. Ze ondersteunen je bij het verkrijgen van zicht op wat je kwaliteiten zijn en wat voor werk je daarmee kunt doen. Ze leren je waar en hoe die banen te vinden zijn. Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen veelal uit een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacementtraject in Zwolle

In principe is een outplacementtraject geslaagd als je weer een baan vindt. Wij willen net iets meer: Wij zijn tevreden als je een baan vindt die bij je past. Hiervoor doorloop je bij Xynthesis de volgende stappen:
 • Wij besteden, indien nodig, als eerste aandacht aan het verhogen van je zelfvertrouwen en aan rouwverwerking.
 • Je gaat je kwaliteiten in kaart brengen met behulp van de online training Persoonlijke Profilering. Dit helpt je bij het vinden van de voor jou geschikte functies en om je daarvoor goed te kunnen presenteren.
 • Bij de module Arbeidsmarktverkenning krijg je zicht op waar je de meeste kans op een passende functie hebt. Je onderzoekt wat voor soort bedrijven of instellingen goed bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn.
 • Je leert alle mogelijke kanalen te gebruiken om jouw vacatures te vinden. Door onze module Jobhunting ben je er zeker van dat je echt alles leert te benutten voor het krijgen van een bij jou passende baan.
 • Uiteraard gaan we ook uitgebreid aandacht besteden aan het daadwerkelijk solliciteren en hoe daar jezelf te presenteren.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij werken er voortdurend aan onze positie als kwalitatief hoogwaardige speler in ons vakgebied te behouden. Wij laten ons outplacementbureau dan ook continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en we zijn lid van OVAL. Wij voldoen ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Zwolle te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches die gek zijn op hun vak.
 • Verschillende interactieve online tools die jou dagelijks aansporen en ondersteunen, waardoor gesprekken met de coach een grotere diepgang kunnen hebben.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en hoe je weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn maatwerk en ze zijn te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches hebben oog voor de snel veranderende maatschappij en werken dan ook met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Zwolle werkt ook in de regio van Zwolle: Kampen, Hattum, Dalfsen, Hasselt, Genemuiden, Staphorst, Wezep, Elburg, Ommen, Dedemsvaart en verdere omgeving.

Contact

De outplacementcoaches van Xynthesis informeren je graag vrijblijvend over de inhoud van een  outplacementtraject. Je kunt een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Naar aanleiding van dat gesprek kun je beoordelen of je met betreffende coach je wensen ten aanzien van je outplacementtraject wil gaan realiseren.

Neem contact op

 

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!