088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Leiden

De outplacementcoaches van Xynthesis helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij jouw kwaliteiten past, en je dus voldoening en plezier kan brengen. Om bij zo’n nieuwe baan te kunnen komen vinden wij het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat/komt te staan. Wij begeleiden je zo dat je zicht krijgt op wat voor werk je met jouw kwaliteiten kan gaan doen en hoe en waar die banen te vinden zijn.

Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door wat voor omstandigheid dan ook, hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen uit een breed vlak, van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacement traject in Leiden

Over een geslaagd outplacementtraject wordt gesproken als je weer een baan hebt gevonden. Bij Xynthesis gaan we net iets verder: Wij hebben het pas over geslaagd als je een baan vindt die echt goed bij je past. Hiervoor laten we je de volgende stappen doorlopen.

 • Indien nodig, beginnen wij met het aandacht besteden aan rouwverwerking en/of het verhogen van je zelfvertrouwen.
 • Je persoonlijke kwaliteiten ga je in kaart brengen met behulp van onze online training Persoonlijke Profilering Dit is een efficiënte manier om de juiste functies te kunnen vinden en je daarvoor goed te leren presenteren. Vervolgens ga je in persoonlijke sessies met je coach de diepte in.
 • Arbeidsmarktverkenning is een module waarin je onderzoekt wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een gewenste functie hebt.
 • In ons Jobhunting-programma maak je kennis met alle mogelijke kanalen om de vacatures te vinden die op jou van toepassing zijn. Wij zorgen ervoor je niets onbenut hoeft te laten voor het vinden en krijgen van een passende baan.
 • Uiteindelijk wordt er uitgebreid aandacht besteed aan solliciteren en jezelf presenteren tijdens de sollicitatie.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij zijn een kwalitatief hoogwaardige speler in ons vakgebied en blijven er voortdurend aan werken om dat ook te blijven. Wij laten ons outplacementbureau beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en lid van OVAL en voldoen ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Leiden te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde bevlogen senior coaches met zicht op de continu veranderende arbeidsmarkt.
 • Interactieve online tools/trainingen die je een dagelijkse ondersteuning bieden, en persoonlijke coachingsgesprekken die verdieping en inzicht bieden.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten stemmen wij op jou af. Ze zijn te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Leiden werkt ook in de regio van Leiden: Oegstgeest, Rijnsburg, Alphen a/d Rijn, Katwijk, Noordwijk, Warmond, Leiderdorp, Sassenheim, Rijpwetering, Woubrugge, Hazerswoude, Zoeterwoude, Stomwijk en verdere omstreken.

Contact

Xynthesis informeert je graag over de inhoud van een outplacementtraject. Er kan direct een vrijblijvend oriënterend gesprek met één van onze outplacementcoaches geregeld worden. Naar aanleiding daarvan kun je beslissen of je met deze coach als begeleider je outplacementtraject  wil gaan doorlopen.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!