088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Amsterdam

Outplacement coaches bij Xynthesis in Amsterdam helpen jou bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij jouw kwaliteiten past, waar je voldoening en plezier uithaalt. Om daar te komen vinden wij het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Wij ondersteunen bij het verkrijgen van zicht op wat je met je kwaliteiten kan en waar en hoe die banen te vinden zijn.

Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen veelal uit een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacementtraject in Amsterdam

Een outplacement traject is geslaagd als je weer een baan vindt. Wij gaan iets verder: Wij zijn tevreden als je een baan vindt die je goed past. Hiervoor doorloop je bij Xynthesis enkele stappen:

 • Wij besteden, indien nodig, aandacht aan rouwverwerking en/of het verhogen van zelfvertrouwen.
 • Persoonlijke Profilering. Met deze online module breng je je kwaliteiten in kaart. Dit is nodig om de juiste functies te vinden en je daar te presenteren.
 • Met de module Arbeidsmarktverkenning onderzoek je wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een mooie functie hebt.
 • In het programma Jobhunting gebruik je alle mogelijke kanalen om jouw vacatures te vinden. Bij ons ben je er zeker van dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een baan die past.
 • Uiteraard gaan we aandacht besteden aan het werkelijk solliciteren en jezelf presenteren.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij streven ernaar een kwalitatief hoogwaardige speler in ons vakgebied te blijven. Hiervoor laten wij ons outplacementbureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en zijn lid van OVAL en voldoen daarmee ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Amsterdam te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches met passie voor het vak.
 • We werken met interactieve online tools die jou dagelijks ondersteunen, waarbij gesprekken met de coach verdieping bieden.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn op maat en te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Amsterdam werkt ook in de regio van Amsterdam: Diemen, Zaandam, Landsmeer, Amstelveen, Weesp, Badhoevedorp, Monnickendam en verdere omstreken.

Contact

De outplacementcoaches van Xynthesis informeren je graag vrijblijvend over de inhoud van een outplacementtraject. Je kunt direct een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Dit, om te kunnen beoordelen of die persoon samen met jou, je wensen ten aanzien van je outplacementtraject kan realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!