088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Haarlem

Bij Xynthesis outplacement in Haarlem helpen onze outplacementcoaches jou bij het vinden van een nieuwe baan die goed bij jouw kwaliteiten past, waar je voldoening en plezier uithaalt. Omdat bij het verlies van een baan heel wat kan komen kijken vinden wij het van belang dat je (weer) stevig in je schoenen komt te staan. Wij zorgen dat je zicht krijgt op wat je met je kwaliteiten kan en waar en hoe die banen te vinden zijn.

Xynthesis outplacement ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan zijn verloren. Onze outplacement cliënten komen van alle kanten, van financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacementtraject in Haarlem

Voor ons is een outplacement traject pas geslaagd als je weer een baan vindt die goed bij je past. Om dit te bewerkstelligen doorloop je bij Xynthesis meerdere stappen.

 • Wij besteden, indien nodig, aandacht aan rouwverwerking en/of het verhogen van je zelfvertrouwen.
 • Je brengt je kwaliteiten in kaart met behulp van de online module Persoonlijke Profilering. Dit is nodig om je op de juiste functies te gaan richten en je daar helder te kunnen presenteren.
 • In de module Arbeidsmarktverkenning onderzoek je wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en of daar regelmatig vacatures voor je zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een passende functie hebt.
 • In het programma Jobhunting maak je kennis met alle mogelijke kanalen om jouw vacatures ook daadwerkelijk te vinden. Wij zorgen ervoor dat al het mogelijke wordt benut voor het verkrijgen van een mooie nieuwe baan.
 • Het werkelijk solliciteren en jezelf presenteren komt ook uitgebreid aan bod.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau Haarlem

Wij zijn een kwalitatief hoogwaardige speler in ons vakgebied en werken er elke dag hard aan om dat ook te blijven. Ter controle laten wij ons outplacementbureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en lid van OVAL en voldoen daarmee ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Haarlem te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches met bevlogenheid voor het vak.
 • We werken met interactieve online tools die jou dagelijks input geven, wat als voedingsbodem dient voor de verdiepende gesprekken met de coaches.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn op maat, persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden en hebben oog voor de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Haarlem werkt ook in de regio van Haarlem: Zandvoort, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hoofddorp, Badhoevedorp, Spaarndam, Velzen, IJmuiden en verdere omstreken.

Contact met Xynthesis

Xynthesis informeert je graag vrijblijvend over de inhoud van een outplacementtraject en koppelt je desgewenst aan één van onze outplacementcoaches voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Zo krijg je de kans te ervaren of dat de coach is waarmee je je wensen ten aanzien van je outplacementtraject wil gaan realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!