088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Gouda

De outplacementcoaches van Xynthesis begeleiden je bij het vinden van een nieuwe passende baan die bij jouw kwaliteiten aansluit en waar je voldoening en plezier uit zult kunnen halen. Wij vinden het van belang dat je eerst weer stevig in je schoenen komt te staan. Wij helpen bij het verkrijgen van zicht op wat je met je kwaliteiten kan en waar en hoe die banen te vinden zijn.

Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen uit diverse richtingen,  van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacementtraject in Gouda

Over het algemeen wordt gesteld dat een outplacementtraject geslaagd  is als je weer een baan vindt maar dat vinden wij niet genoeg. Wij zijn pas tevreden als je een baan vindt die goed bij je  past. Om deze te vinden doorloop je bij Xynthesis de volgende stappen.

 • Indien nodig, besteden wij als eerste aandacht aan rouwverwerking en/of het verhogen van zelfvertrouwen.
 • Wij gebruiken de online module Persoonlijke Profilering waarmee je geholpen wordt je kwaliteiten te ontdekken, benoemen en in kaart te brengen. Hierdoor zal je de juiste functies weten te vinden en leren hoe je je daarvoor kunt presenteren.
 • De module Arbeidsmarktverkenning laat je onderzoeken in wat voor soort bedrijf of instelling je je het meest thuis voelt en of daar regelmatig vacatures zijn. Zo krijg je er zicht op waar de meeste kans op een mooie functie voor je ligt.
 • In het programma Jobhunting gebruik je alle mogelijke kanalen om jouw vacatures te vinden. Bij ons ben je er zeker van dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een baan die past.
 • Uiteraard gaan we aandacht besteden aan het werkelijk solliciteren en jezelf presenteren.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij vinden het belangrijk een kwalitatieve speler in ons vakgebied te blijven. Hiervoor laten wij ons outplacementbureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en zijn lid van OVAL en voldoen ruimschoots aan de gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Gouda te bieden?

 • 45 zeer ervaren, gecertificeerde senior coaches met passie voor het vak.
 • We werken met interactieve online tools die een dagelijks ondersteuning bieden, en als basis fungeren om met de coachgesprekken verder de diepte in te gaan.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Onze trajecten zijn gericht op het individu, persoonlijk en resultaatgericht. Dat betekent dat geen één traject identiek is.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Gouda werkt ook in de regio van Gouda: Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen, Nieuwerkerk a/d IJssel, Stolwijk, Schoonhoven, Bergambacht, Haastrecht, Montfoort, Linschoten, Woerden, Bodegraven, Boskoop.

Contact

Xynthesis beantwoordt graag je vragen over de inhoud van een outplacementtraject. Je kunt een vrijblijvend oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Dit, om te kunnen beoordelen of  je met betreffende coach je wensen ten aanzien van je outplacementtraject wil gaan realiseren.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!