088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Delft

De outplacementcoaches van Xynthesis in Delft begeleiden jou naar een nieuwe baan die goed bij je kwaliteiten past. Allereerst werken wij er, indien nodig,  aan je weer stevig in je schoenen te krijgen. Wij ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht in wat je met je kwaliteiten kan en hoe en waar die banen te vinden zijn waar je met  voldoening en plezier aan kunt werken.

Xynthesis Delft ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacement cliënten komen uit een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Een geslaagd outplacementtraject in Delft

Een outplacementtraject is in principe geslaagd als je weer een baan vindt. Wij vinden dat niet genoeg. Wij zijn pas tevreden als je een baan vindt die je goed past. Hiervoor doorloop je bij Xynthesis meerdere stappen.

 • Wij besteden, indien nodig, aandacht aan rouwverwerking en/of het vergroten van het zelfvertrouwen.
 • Met de module Persoonlijke Profilering breng je jouw kwaliteiten in kaart. Dat is nodig om de juiste functies te kunnen vinden en je daarvoor goed te kunnen presenteren.
 • Met de module Arbeidsmarktverkenning onderzoek je wat voor soort instellingen en bedrijven bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn waar jij voor in aanmerking zou kunnen komen. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een goede functie hebt.
 • In het programma Jobhunting leer je alle mogelijke kanalen te gebruiken om geschikte vacatures te vinden. Bij Xynthesis weet je zeker dat alles wordt benut voor het verkrijgen van een baan die past.
 • Het daadwerkelijk solliciteren en jezelf presenteren komt uiteraard ook ruimschoots aan bod.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij zijn een kwalitatieve speler op ons vakgebied, en werken er doorlopend aan om dit ook zo te houden. Hiervoor laten wij ons outplacementbureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en lid van OVAL en voldoen daarmee ruimschoots aan de gestelde kwaliteitseisen.

Xynthesis outplacement Delft heeft te bieden:

 • 45 ervaren, gecertificeerde senior coaches met een brede ervaring en passie voor het vak.
 • Het werken met interactieve online tools die jou dagelijks activeren en ondersteunen. De gesprekken met de coach bieden verdieping.
 • Wij zijn er experts in jou weer in je kracht te laten komen en ondersteunen je bij het creëren van perspectieven.
 • Wij bieden maatwerk, onze trajecten zijn te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Xynthesiscoaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Delft werkt ook in de regio: Schipluiden, Delfgauw, Rijswijk, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Honselersdijk, Wateringen en verdere omgeving.

Contact

Xynthesis informeert je graag vrijblijvend over wat er bij een outplacementtraject komt kijken. Je kunt direct een oriënterend gesprek met één van onze coaches aanvragen. Dit, om te kunnen beoordelen of  je een zodanige klik hebt met de coach om samen, je wensen ten aanzien van je outplacementtraject te kunnen realiseren. 

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!