088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Erkend

Outplacement Hilversum

De outplacementcoaches bij Xynthesis helpen jou bij het vinden van een baan die goed bij jouw kwaliteiten past, zodat je er voldoening en plezier uit kunt halen. Om bij zo’n nieuwe baan te kunnen komen vinden wij het belangrijk dat je stevig in je schoenen komt te staan. Wij ondersteunen je bij het krijgen van zicht op wat voor werk je met jouw kwaliteiten kan gaan doen en waar en hoe die banen te vinden zijn.

Xynthesis ondersteunt mensen op MBO/HBO/WO niveau die door omstandigheden hun baan hebben verloren. Onze outplacementcliënten komen uit zeer diverse hoeken, van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

Geslaagd outplacementtraject in Hilversum

In zijn algemeenheid wordt er over een geslaagd outplacementtraject gesproken als je weer een baan hebt gevonden. Bij Xynthesis gaan we verder: Wij zijn tevreden als je een baan vindt die je goed past. Hiervoor laten we je enkele stappen doorlopen.

 • Wij beginnen, indien nodig, met het aandacht besteden aan rouwverwerking en/of het vergroten van je zelfvertrouwen.
 • Met behulp van onze online training Persoonlijke Profilering ga je jouw persoonlijke kwaliteiten in kaart brengen. Dit is een weg om de juiste functies te vinden en je daarvoor goed te leren presenteren.
 • Arbeidsmarktverkenning is een module waarin je onderzoekt wat voor soort bedrijven of instellingen het beste bij je passen en of daar regelmatig vacatures zijn. Zo krijg je zicht op waar je de meeste kans op een mooie functie hebt.
 • In ons Jobhunting-programma maak je kennis met alle mogelijke kanalen om de vacatures te vinden die op jou van toepassing zijn. Wij zorgen ervoor dat niets onbenut blijft voor het verkrijgen van een baan die past.
 • Aan het daadwerkelijk solliciteren en jezelf presenteren wordt ook uitgebreid aandacht besteed.

Gerenommeerd en Innovatief outplacementbureau

Wij zijn een kwalitatief hoogwaardige speler in ons vakgebied en werken er voortdurend aan om dat ook te blijven. Wij laten ons outplacementbureau doorlopend beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en lid van OVAL en voldoen ruimschoots aan de daardoor gestelde kwaliteitseisen.

Wat heeft Xynthesis outplacement Hilversum te bieden?

 • 45 ervaren, gecertificeerde bevlogen senior coaches met zicht op de snel veranderende arbeidsmarkt.
 • Onze interactieve online tools/trainingen die een dagelijkse ondersteuning bieden, en coachingsgesprekken die verdieping en inzicht bieden.
 • Wij weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Onze trajecten stemmen wij op het individu af. Ze zijn te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Onze coaches werken met zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • USP: Vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.

Outplacement Hilversum werkt ook in de regio: Naarden, Bussum, Laren, Soest, Huizen, Blaricum, Baarn en Loosdrecht en verdere omstreken.

Contact

Xynthesis informeert je graag vrijblijvend over de inhoud van een outplacementtraject. Er kan direct een oriënterend gesprek met één van onze outplacementcoaches gepland worden. Zo kun je zien of je met deze coach jouw outplacementtraject wil gaan doorlopen.

Neem contact op

Erkend

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!