088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Ditty Bakker

Ditty gaat ervan uit dat als we dingen meemaken in ons leven die ons tijdelijk onderuit halen, we uiteindelijk ook de kracht hebben om weer richting te gaan geven. Als je bij haar binnenkomt is er iets gebeurd en moet je een nieuw antwoord vinden. Jullie gaan aan de slag om je krachten weer te verstevigen. Van daaruit gaan jullie het profiel van wat je kan en wil aanscherpen om uiteindelijk uit te kunnen komen bij een passende duurzame baan.

‘Vragen als; Wat is belangrijk voor je?; Wat kun je goed?; Waar kun je uit putten?, komen bij mij zeker aan de orde. Over het algemeen kom je uit een minder leuke situatie. Het gaat mij erom dat je weer vertrouwen vindt. We gaan uitzoeken wat er belangrijk voor je is, wat je mogelijkheden en drijfveren zijn. Die kunnen anders zijn dan voorheen. Het is mogelijk dat de afgelopen periode je nieuwe inzichten heeft gebracht of dat je anders in het leven bent komen te staan. Er moet dan uitgezocht worden hoe je met dit pakket verder kan.
Ik hou ervan om op inzicht te werken. Ik help je erbij om je eigen potentieel te vinden om daarmee verder te gaan. Mijn rol is ondersteunend, coachend, prikkelend.’

Ditty gaat met je in gesprek en put bij haar coaching uit uiteenlopende tradities zoals onder andere de positieve psychologie en transactionele analyse. De online-instrumenten van Xynthesis kun je thuis op je eigen tijd doen. In jullie coachgesprekken maakt ze gebruik van kleine persoonlijke oefeningen. Ze werkt intuïtief, elk traject zal er dan ook weer anders uitzien.

Ze heeft hbo-ergotherapie gestudeerd en is haar loopbaan dan ook als ergotherapeut gestart. Ze heeft een jaar of acht in de revalidatie gewerkt. Daardoor heeft ze breed zicht op zowel lichamelijke als psychische ziektebeelden. In 1994 is ze de re-integratie ingegaan. Daartoe heeft ze een driejarige ITIP-(instituut voor toegepaste integrale psychologie) basisopleiding gedaan. Ze blijft continu verder werken aan deze brede oriëntatie om mensen verder te helpen. Ze heeft meerdere mastermodules op het gebied van Human Development afgerond: Psychologie en Persoonskenmerken, Psychologie en mensen in organisaties, Conflictmanagement, Organisatietheorie en Strategisch HRM.

Ditty kan goed luisteren, is helder, analytisch en betrokken. Ze komt snel tot de kern en is praktisch en oplossingsgericht. In haar vind je een door de wol geverfde coach waar je je snel bij op je gemak zult voelen.