088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Roos Kiers

Roos ziet dat bij het verliezen van een baan vaak meerdere snaren worden geraakt zoals een deuk in je zelfvertrouwen, het gevoel hebben dat je niet meer de regie over je eigen leven hebt, dat je niet meer weet wat je moet doen. Persoonlijke drempels spelen hierbij vaak een rol, ook drempels die je zelf niet ziet.  Ze helpt je die drempels te overwinnen zodat er een goede basis voor het vinden van nieuw werk of het behouden van werk ontstaat. Ze hecht aan een goed persoonlijk profiel en cv dat jou als persoon optimaal neerzet in de gewenste richting, zodat de juiste deuren zich openen.

Zelf zegt ze hierover: “Als jij met jezelf aan de slag wilt gaan en dat serieus wilt aanpakken en ook de bereidheid hebt om naar je eigen aandeel en overtuigingen te kijken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

In outplacement- en re-integratietrajecten werk ik samen met mijn echtgenoot Roel Kiers, headhunter, intermediair met een groot netwerk in en rondom Zwolle. In onze unieke samenwerking word je één op één optimaal begeleid, door mij als holistisch therapeut/coach en door Roel als headhunter, met als doel om in een korte tijd een passende baan te krijgen. Je eigen verantwoordelijkheid ligt hoog, we houden je niet aan het handje en verwachten een proactieve houding om echt met jezelf aan de slag te gaan en de arbeidsmarkt te verkennen en benaderen.”

De afgelopen 10 jaar heeft ze veel mensen ondersteund bij het vinden van nieuw werk. Van mensen die volledig buiten het arbeidsproces stonden tot mensen die dreigden uit te vallen. In haar coaching is ze goed in mensen weer in hun kracht te brengen en ze te ondersteunen bij het sollicitatieproces. Roos heeft een geschiedenis als psychiatrisch verpleegkundige en ze heeft als projectmanager sales bij multinationals gewerkt.

Ze werkt met ervaringsgerichte technieken (o.a. NLP, verwerking, focussen, hulpbronnen ont-dekken, vitalisering) zodat je met hoofd, hart en lichaam als persoon (weer) in balans komt, je eigen waarde weet/voelt zodat je jouw volledige potentieel kunt benutten.

Lekker leven vanuit het hart is haar motto. Ze is betrokken, warm, empathisch, enthousiast, oprecht, direct, betrouwbaar, een eerlijke spiegel: een specialist in het begeleiden van mensen om weer bij zichzelf en in hun levenskracht te komen.