088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Karin van de Kerkhoff

202 karin van de kerkhoff

Karin coacht mensen die in werk en/of privé te maken hebben met -soms grote- veranderingen, daarbij spanningen, conflicten, onzekerheden of blokkades ervaren en behoefte hebben aan het (her)vinden van een heldere koers. Ze begeleidt expliciet op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling: naar nieuwe invalshoeken, zodanig dat je naar keuzes en haalbare oplossingen komt waarin je je tot je recht voelt komen. Gereed om enthousiast en gericht door te kunnen pakken naar passend werk.

“Ik zie vragen, moeilijkheden en blokkades vooral als voorbodes van een doorbraak naar nog meer eigenheid, persoonlijke kracht en bewustzijn. En daardoor weer naar plezier en geluksmomenten. In mijn werkwijze zoek ik altijd naar de verbinding tussen structuur en creativiteit, gevoelsleven en kennis, spontaniteit en ernst, waarnemen en concreet actie nemen. Simpelweg omdat ik geloof dat we niet voor niets twee hersenhelften hebben. Onderweg vind ik humor onmisbaar, want ontwikkelen is doorgaans een moedige confrontatie met jezelf en je omgeving, en het is heerlijk als dat ook leuk kan en mag zijn. Uiteraard vanuit vertrouwen, integriteit  en realiteitszin. Wat mijzelf daarbij het grootste plezier geeft, is het met jou samen toewerken naar een werk/privé-situatie die weer past bij jou, bij zowel je kwaliteiten, talenten als verlangens; een situatie waarin je je gewaardeerd voelt voor je inzet, voor hetgeen je bijdraagt en voor wie je bent.”

In haar ondersteuning combineert Karin haar basiskennis vanuit de pedagogiek, psychologie en mediation, met vaardigheden uit het verbeeldings-, mentaal/gedachten- en lichaamsgericht werken.

Karin is sociaal pedagoog, coach en bemiddelaar. Haar werkervaringen in commerciële functies in het bedrijfsleven en de non-profit sector brachten weliswaar succes maar gaandeweg steeds minder voldoening. Ze volgde haar wens om op een persoonlijker niveau met mensen te werken, schoolde zich nader bij en startte haar eigen bureau.

Binnen Xynthesis faciliteert ze op het terrein van re-integratie, coaching en outplacement; specifiek bij vragen rond stress, burn out en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is ze regelmatig betrokken bij programma- en organisatieontwikkeling en zo nu en dan als interim actief in bedrijven waardoor ze zicht houdt op de werkvloer van vandaag.

Haar aanpak is even basaal als beweeglijk en intuïtief; ze is bevlogen, doortastend, praktisch, stimulerend en warm.