088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Yvonne Eikens

yvonne eikens 05

Yvonne  gaat met je op zoek  naar de best passende volgende stap. Pas wanneer je weet waar je naartoe wilt, kan je op pad gaan om er te komen. Waar wil je heen, waar sta je nu en wat wordt je eerste stap? Dat zijn de vragen waar ze je mee in actie brengt. Het is Yvonne haar passie om je te begeleiden bij die dingen die je onderweg tegenkomt. Ze heeft als loopbaanbegeleider al vele mensen begeleid naar die baan waar hun ogen weer van zijn gaan stralen.

“Verbinding, vertrouwen, eerlijkheid en flexibiliteit staan bij mij centraal. Van origine ben ik antropoloog. Mijn werkwijze kenmerkt zich dan ook door het inzetten van mijn  scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken, waarbij het resultaat nooit uit het oog wordt verloren.

Op zoek gaan naar alles wat er al in je zit vind ik prachtig om te doen. Als coach hou ik me vooral bezig jou je doelen te laten bereiken. Dit kan door te werken aan uiteenlopende dingen, van effectievere communicatie, meer zelfvertrouwen, betere balans in het leven tot het beter gebruik maken van je kwaliteiten.  “

Yvonne gebruikt in haar coaching een oplossingsgerichte stijl en heeft een achtergrond in NLP en systemisch werken. Zij heeft een arbeidsmarktgerichte werkwijze, waarbij haar focus ligt op jouw duurzame inzetbaarheid.

Na uiteenlopende commerciële functies te hebben vervuld in de zakelijke dienstverlening (financieel, ICT en media) heeft Yvonne haar droombaan gevonden in ‘ont-wikkeling’ van anderen. Door vervolgopleidingen op het gebied van training en coaching blijft zij zich ontwikkelen en kan zij je helpen het beste uit jezelf te halen.

Yvonne is nieuwsgierig, onderzoekend en betrokken. Samen met haar stel je je doelen en werkt daar naartoe. Haar ruime ervaring en uitgebreide netwerk geven je een grote kans op het verkrijgen van een leuke baan!