088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Lutbert de Raaf

096 lutbert de raaf

Lutbert wil jou zo goed mogelijk begeleiden en steunen in waar je op dit moment in je persoonlijke ontwikkeling behoefte aan hebt. Het kan zijn dat je behoefte anders is dan je zelf denkt. Het is vaak niet alleen maar een kwestie van op zoek gaan naar een nieuwe baan maar er is ook vaak tijd en rust nodig om te verwerken wat je overkomen is. Daarna ben je in staat om fit en gezond naar de toekomst te gaan kijken en naar een passende baan toe te werken.

“ In mijn coaching doe ik alles vanuit gezamenlijkheid. Ik streef naar een wederzijdse openheid en vertrouwen zodat we gezamenlijk op onderzoek uit kunnen gaan. Dat doe ik door me te verbinden, veel te luisteren, klankbord te zijn en suggesties te geven op het gebied van literatuur of handreikingen voor het dagelijks leven.

Geen één coachtraject is hetzelfde. Ik werk intuïtief, ieder mens is anders en heeft behoefte aan andere dingen. Ik wil je ondersteunen door jou tot bruikbare inzichten te laten komen, waar je in het dagelijks leven en in je toekomstig werk iets aan hebt. Die inzichten zullen aanzetten tot actie en verandering zodat jij de volgende stap kunt zetten om op je doel af te gaan. Bij de wat meer stress gerelateerde klachten maak desgewenst gebruik van mindfulness , meditatie en lichaamswerk.”

Lutbert heeft de afgelopen jaren vele mensen gecoacht in hun loopbaan en bij hun re-integratie. Hij heeft geschiedenis gestudeerd. Zijn loopbaan heeft vooral in het teken gestaan van training en coaching. Hij heeft meerdere staffuncties gehad in een commerciële, dienstverlenende omgeving en is daarna als marketing analist werkzaam geweest in een adviserende functie voor midden- en hoger management.

Het adviserende aspect bracht hem uiteindelijk weer op het pad van opleiden en begeleiden van mensen. Bij een groot internationaal bedrijf was hij vervolgens werkzaam als trainer/adviseur en coach. Inhoudelijk varieerde zijn werkterrein van trainingen sociale vaardigheden, leidinggeven, persoonlijke effectiviteit tot ziekteverzuimbeheersing.

Door zijn uiteenlopend werkervaring kent hij zowel de kant van de werknemer als van de werkgever.

Hij heeft vele jaren trainingen gegeven op het gebied van onder andere communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en kernkwaliteiten.

Zijn hele loopbaan blijft hij zich ontwikkelen door trainingen en opleidingen te doen op zijn vakgebied, onder meer stressmanagement, competentieontwikkeling, coaching NLP en mediation,  ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) 3-jarige opleiding en twee jaar energetisch lichaamswerk .

Hij is open, stimulerend, warm en confronterend waar nodig, maar altijd op een betrokken manier. Door zijn jarenlange ervaring en zijn ervaringen op een breed gebied is hij er de aangewezen persoon voor om je in te laten zien wat je nodig hebt zodat je die volgende stap in je werkende leven kunt en durft te gaan zetten.