088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Geert Kannegieter

151 geert kannegieterGeert vindt het belangrijk om eerst helder te krijgen wat de daadwerkelijke vraag is.: ‘Waar draait het echt om?’ Jullie gaan samen zoeken naar aanknopingspunten waar het goed ging en daar waar je lekker aan het werk was in je verleden. Hij spit niet dieper dan noodzakelijk omdat het hem gaat om het resultaat: helderheid over ‘de rode draad’ in je werkend leven, zekerheid over je kansen en mogelijkheden en zicht op duurzaam werk.

“ Eerst richten we ons op jou als persoon, daarna op waar jij aansluiting vindt op de arbeidsmarkt, jouw arbeidsmarkt moet helder en breed omschreven worden.
Dit is wat mij betreft het meest onderzoekende creatieve en nieuwsgierige gedeelte. Er wordt nooit een foute zoekrichting gekozen. Het gaat erom dat je je neus achterna gaat en dat je zoekt naar waar je naartoe getrokken wordt. Niet in de zwaarte gaan zitten maar op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Probeer de rol te krijgen van een onderzoeksjournalist en te onderzoeken welke cultuur bij je past, waar je affiniteit mee hebt en in welke omgeving je je thuis voelt.

Ik ben de tijdelijke deskundige en loop een tijdje met je op, totdat je op eigen kracht verder kunt, zodat die baan waar je affiniteit mee hebt binnen handbereik komt te liggen.”

Bij zijn coaching zet Geert de online trainingen van Xynthesis als basis in. Daardoor kan er in de gesprekken aangesloten worden wat er op dat moment aan de orde is om daarin vervolgens een intuïtieve en creatieve route te nemen. Hij heeft veel technieken bestudeerd en uitgetest en zet ze in waar nodig.

Hij gelooft in ervaringsgericht leren en is een nog betere coach geworden door het heel veel uren te doen. Door zijn onderwijsachtergrond weet hij hoe je leert en hoe je je ontwikkelt. Persoonlijke ontwikkeling is van fundamenteel belang om als coach scherp te blijven. Via uitzend- en arbeidsbureau waar hij werkzaam is geweest is hij in de re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding terecht gekomen.
Hij heeft samen met anderen een opleiding voor loopbaanadviseur opgezet.

Geert is een creatief meedenker, nieuwsgierig, komt snel tot de kern en heeft een groot analytisch vermogen. Hij is integer en straalt vertrouwelijkheid uit, heeft geen vooroordelen. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor de arbeidsmarkt van de toekomst en oog voor de huidige veranderingen.
Dit alles, zijn positieve kijk op dingen en jarenlange ervaring maken hem tot een fijne en zeer professionele coach.