088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Yvonne Knape

Wat Yvonne nastreeft is jou zo te coachen dat je zelf het meest praktisch haalbare doel kan realiseren. Elk coachtraject gaat over vraag en doelstelling formuleren. Jou helpen je eigen ontwikkeling verder vorm te geven conform je eigen behoeften. Dat geeft (hernieuwde) inzichten en richting. Ze heeft heel veel coachervaring  en met haar luisterend oor, persoonlijke, humorvolle en praktische stijl kan zij je helpen weer in je eigen kracht te komen zodat je klaar bent voor die nieuwe passende baan.

“Het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling en groei geeft me energie en ik doe het met veel plezier. Persoonlijke groei en ontwikkeling is belangrijk en voor mijzelf ook een bron van inspiratie. In mijn eigen ontwikkeling is het teruggaan naar mezelf en het erkennen van mijn kwaliteiten heel belangrijk geweest. Daardoor ben ik ook meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie en heb ik deze gecombineerd met praktische methoden. Dat zorgt ervoor dat ik in mijn begeleiding zowel creatief als heel concreet ben.

Een coachtraject bij mij is vaak energiegevend, inspirerend, humorvol, heel persoonlijk en pijnlijk. Ik geloof dat mensen veerkrachtiger zijn dan ze soms lijken, dat humor bevrijdend werkt en dat uitdaging je bij je eigen kracht brengt.

Ik heb uit interesse psychologie gestudeerd en ik ben door mijn nieuwsgierigheid ook geïnteresseerd in  wat anderen beweegt. Voor mijzelf is ontwikkeling heel belangrijk en ben altijd wel bezig met een vervolgopleiding of een andere wijze van persoonlijke ontwikkeling.

En wat ik voor mezelf prettig vind, bied ik ook aan anderen.”

De technieken die Yvonne inzet zijn te veel om op te noemen. Ze heeft kennis van, opleiding in en ervaring met veel technieken (oplossingsgericht, RET, provocatief coachen, NLP, opstellingen, mindfullness) en zet datgene in dat bij jou past op dat moment.

Na haar studie psychologie heeft ze als consultant gewerkt. In de werving- en selectie voor hoger opgeleide professionals (YER, Young Executive Recruitment), bij de Universiteit van Amsterdam en bij een commercieel bureau voor training & ontwikkeling Vanaf 1999 is zij als zelfstandige gaan coachen, adviseren en trainen. Haar specialismen zijn loopbaancoaching/outplacement, re-integratie en burnout begeleiding. Zij is gecertificeerd als loopbaanprofessional (Noloc) en geregistreerd als psycholoog NIP Arbeid & Gezondheid en Arbeid & Organisatie.

Als je toe bent aan iemand met een groot inlevingsvermogen, goede communicatie  en een positieve instelling die je afwisselend op warme humorvolle wijze uitdaagt en je empowered in het (her)vinden van jezelf, dan zit je goed bij haar.