088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Michelle van Bruggen

Michelle kijkt waar ze je bij kan helpen om het pad uit te stippelen dat je wil gaan bewandelen. ‘Waar zitten mijn drijfveren en waar zit mijn kracht’ zijn vragen waar uitgebreid op ingegaan wordt. Het kan ook zo zijn dat er beperkingen zijn. Dan wordt ernaar gekeken hoe daar het beste mee omgegaan kan worden. Je gaat een doel bepalen om uiteindelijk uit te komen bij een passende duurzame baan.

 Michelle: “Bij outplacement komt het voor dat het moeilijk is om de oude situatie los te laten. Soms heb je lange tijd hetzelfde werk gedaan en ben je je er niet van bewust wat voor werk er nu misschien wel beter bij je past. We gaan opnieuw je drijfveren onderzoeken. Misschien komt er wel uit dat je bij een totaal ander type bedrijf wil gaan werken. Ik probeer het praktische te verbinden met de vraag of iets bij jou als persoon past. Sluit het werk/bedrijf dat je in gedachten hebt wel aan bij jouw kernwaarden? Ik stuur je op pad om dat eens te gaan ervaren door op gesprek te gaan bij iemand die een functie heeft die jij ambieert of door ergens mee te gaan lopen om te onderzoeken wat je ervan vindt.
Door mijn voormalige werk bij de GGZ en een verzekeraar ben ik bij veel bedrijven in de regio geweest en kan ik vaak een bemiddelende rol spelen.
 Ik werk altijd vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen Het geeft mij voldoening jou te kunnen helpen naar een nieuwe situatie te gaan waarin je met zelfvertrouwen naar de toekomst kunt kijken.”

 Bij haar coaching gebruikt Michelle afhankelijk van de persoon uiteenlopende methoden. Ze houdt ervan dingen te visualiseren. In de vertaalslag van vertellen naar visueel maken wordt het vaak duidelijk waar de emoties en de drempels zitten. Door het gebruik van de online-trainingen van Xynthesis is er tijdens de gesprekken meer ruimte om de diepte in te kunnen gaan.

 Ze heeft na een opleiding voor Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, gewerkt bij een GGZ-inloophuis, is overgestapt naar een kliniek voor diagnostiek voor jongeren met AD(H)D en is daar locatiemanager geworden. Daarna heeft ze een overstap gemaakt naar een Arbodienst waar ze mensen met psychische problemen heeft begeleid en is ze in de verzuimbusiness terecht gekomen. Ze heeft organisaties en een verzekering ondersteund met het verzuimbeleid. Al deze ervaringen komen goed van pas in haar werk als loopbaancoach waar ze inmiddels een brede ervaring in heeft.

Op het gebied van coaching blijft Michelle zich voortdurend ontwikkelen. Ze heeft een mediation- en DISC-trainersopleiding afgerond en is momenteel bezig met de arbeidsdeskundigen opleiding bij IVA.

 Michelle is energiek, optimistisch, invoelend en helder in haar denken en communiceren. Ze weet dingen praktisch te maken en heeft een groot netwerk dat ze graag inzet.