088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Ali Hiemstra

Voor Ali is werken vanuit gelijkwaardigheid erg belangrijk. Ze weet door haar eigen ziektegeschiedenis zelf maar al te goed hoe het is om een moeilijke periode door te maken. Ze werkt graag in een ontspannen sfeer, en vanuit oprechte belangstelling. Door ontspannen en onderzoekend door te vragen, onderzoekt ze samen met jou hoe het werkelijk met je gaat en welke oplossingen voor jou werken. Het geeft je inzicht in je pijnpunten, en de kans iets te veranderen. Maar ook inzicht in wat je moet aanpakken of aanpassen in je leven. Hoe ga je met dingen om? Hoe zorg je voor jezelf? Neem je bijvoorbeeld genoeg rust na een burn-out, of probeer je te snel weer te veel te doen?

Voor de toekomst gaat het om je wensen, wat je belangrijk vindt, en wat haalbaar is. Eventueel met behulp van de onlinetrainingen van Xynthesis kun je van daaruit aan de slag zodat jij op het punt komt waarop je vitaal weer aan het werk kunt gaan.

Ali: ‘Ik weet dat mensen uiteindelijk hun eigen oplossingen vinden.

Ik ben erg positief ingesteld en heb oog voor waar jij goed in bent. Soms lukt het je zelf nog even niet om dat te zien, maar ik zal je hierin stimuleren zodat je gaandeweg weer zelfverzekerder wordt. Ik werk graag met Sedona en de Option methode. Daarin zijn overtuigingen heel belangrijk. Als je zelf denkt dat je iets niet kunt, zullen je hersenen daar overal bewijzen voor zoeken. Hierdoor lijkt alles moeilijk of onmogelijk. Je voelt je ongelukkig en de dingen lukken niet. Het mooie is dat die overtuigingen omgedraaid en losgelaten kunnen worden. Zo leer je je eigen emoties en overtuigingen te managen.

Ik werk intuïtief. Ik kijk naar wat jij nodig hebt. Ik zal nooit over je grenzen heen gaan maar zal je grenzen wel met je bespreken. Ik word er zelf gelukkig van als ik zie dat jij weer grip krijgt op dingen. Mensen helpen gaat me natuurlijk af. Dat heeft altijd al in me gezeten.

Opleiding en training: SPH (jeugdwelzijnswerk), informatica, emotioneel lichaamswerk (Rebalancing), de Option methode, de Sedona methode, begeleiding bij burn-out (CSR Methode).

Ali is empathisch, creatief, gestructureerd. Voor een lieve begripvolle coach ben je bij Ali aan het juiste adres.

 

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!