088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Liesbeth Buurman

Liesbeth stelt samen met jou het doel vast en als coach begeleidt ze je in het proces naar dit doel. Jullie bespreken je opleiding(en), achtergrond, ervaring, competenties en mogelijkheden. Maar ook je valkuilen, knelpunten of beperkingen komen aan bod. Waarom is het je bijvoorbeeld nog niet gelukt om een richting in je werkleven te bepalen of om een nieuwe baan te verwerven én wat je dus ‘nodig’ hebt. Ze streeft ernaar jou volledig in je eigen kracht te laten staan zodat die passende baan steeds dichterbij komt.

“In het traject vind ik basisvertrouwen tussen jou en mij erg belangrijk. Ik typeer mezelf als warm en vriendelijk maar heb ook een confronterende stijl van coachen en indien nodig spiegel ik je gedrag, houding en presentatie om jouw doel te bereiken. Vanuit mijn professionele nieuwsgierigheid naar jou als mens wil ik je graag leren kennen.

Ik ben te typeren als iemand die resultaat- en toekomstgericht is, op zoek is naar de positieve eigenschappen in de mens, kijkt naar mogelijkheden in plaats van te denken in beperkingen, en geef daar waar nodig een duwtje in de goede richting. Ik haal de meeste energie uit trajecten waarbij ik naast een (eventuele) rouwverwerking, loopbaanoriëntatie of beroepskeuze me bij een cliënt concreet mag gaan richten op de arbeidsmarkt. Jobhunting en het aanboren van mijn netwerken vind ik daarbij leuke aspecten van het werk.”

Bij haar begeleiding gebruikt ze technieken als NLP en ACT therapie.

Na haar opleiding hbo personeel en arbeid is ze eigenlijk bij toeval in de re-integratie- en outplacementbranche terecht gekomen. Dit toeval heeft zo goed uitgepakt dat ze sindsdien met veel plezier bij een tweetal grote bureaus heeft gewerkt. Ze heeft hier uiteenlopende re-integratie- en outplacementtrajecten uitgevoerd met als doel mensen naar een leuke, passende baan te begeleiden.

Ze heeft daarnaast ook een studie hypno- en psychotherapie afgerond via BGL opleidingen waarbij aspecten vanuit de NLP en coaching verder zijn uitgediept.

Liesbeth staat positief in het leven, ze houdt het einddoel in de gaten en zoals ze zelf al zei: ze is resultaatgericht.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!