088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Geesje Bluijssen

Geesje is sterk in mensen in hun kracht zetten, dit is haar drijfveer voor het vak van loopbaancoach. Ze geeft je het vertrouwen om een volgende stap te kunnen en durven nemen. Ze stemt af en ondersteunt je in een persoonlijk proces. Ze zoekt de grens op van wat je aan kan om vooruit te komen en daagt je uit om te experimenteren en nieuwsgierig te zijn. Dit alles is gericht op het einddoel;  Het vinden van een nieuwe baan.

“Omdat ik aansluit bij jou en ik het mijn taak vind om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt, heb ik geen eenduidige aanpak. Ieder mens is verschillend, ieder mens leert op zijn unieke manier en dus is ieder coachtraject anders.  Ik kijk wat er bij jou past.

Tijdens het coachproces ga je op reis naar jezelf, onderzoekt je wensen en mogelijkheden met als doel passend werk. Het traject bestaat uit coachgesprekken ondersteund door online modules. Daarbij zet ik maatwerk opdrachten in die van zeer creatief via activerend naar heel concreet kunnen zijn, afhankelijk van wat er bij jou past. Jij krijgt helder wie je bent, wat je kan en wil, en wat je reële kansen zijn. Je krijgt handvatten om je optimaal te kunnen presenteren. Ik stimuleer en ondersteun je waar nodig.

Mijn netwerk zet ik in, aanvullend op die van jou. Dit om de doelen van het traject te bereiken. Ik stimuleer je en help je op weg maar je blijft eindverantwoordelijk voor je eigen proces.”

Geesje gebruikt de onlinemodules als basis van de trajecten. Daarnaast werkt ze graag met spelvormen en rollenspellen. Ook zet ze regelmatig een camera in als middel voor feedback. Ze stimuleert zelfredzaamheid en is er voor je als het even niet lukt. Ze kijkt met een systemische blik.

Geesje wist al lange tijd dat ze iets wilde doen met ‘mens en werk’. Vooral de combinatie van sociaal en zakelijk spreekt haar aan. Na een aantal jaren commerciële ervaring opgedaan te hebben in de uitzendbranche, is ze al jarenlang loopbaancoach. Ze heeft ervaring met zeer diverse cliënten wat betreft leeftijd, opleidingsniveau, achtergrond en afstand tot de arbeidsmarkt. Haar netwerk zit vooral in regio Den Haag, dit zet ze actief in tijdens haar werk.

Ze is open en eerlijk naar zichzelf en naar jou. Ze spiegelt en geef rechtstreeks maar betrokken feedback. Ze denkt altijd in mogelijkheden en waar nodig denkt ze actief mee in oplossingen. Ze is enthousiast, creatief en heeft geduld. Ze maakt makkelijk contact en heeft plezier in het uitbreiden en onderhouden van haar netwerk.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!