088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Wilma Damen

Wilma focust zich op wat jij kan: ‘wat heb je allemaal in je?’. Het coachen is een ontdekkingstocht met als sleutelwoord, zelfbewustwording. Ze gaat met je in gesprek en stelt vragen die verdieping bieden. Eerst naar binnen keren om daarna weer stevig naar buiten te kunnen treden. Deelnemen aan de maatschappij en hierbij je eigen realistische doel stellen en behalen is het uitgangspunt, zodat jij weer in je kracht komt en klaar bent voor die nieuwe passende baan.

“ Het belangrijkste in het bestaan is om te zijn wie we zijn en te kunnen worden wie we willen worden. Je kunt altijd bijleren. Daarom is een traject bij mij een traject van bewustwording, We gaan samen kijken naar wie je bent en waarom je zo bent. Intuïtief weet je eigenlijk al heel goed waar je goed in bent, wat je leuk vindt  en wat goed bij je past. Het is dan ook belangrijk dat je je eigen talenten, vaardigheden, waarden en overtuigingen helder krijgt om zodoende richting te kunnen geven aan je eigen realistische doel.

Ook kijken we naar hoe je in het leven staat en wat je daaraan zou willen veranderen.

Het inzichtelijk maken van patronen is één van de kenmerken van mijn manier van werken. Hiervoor gebruik ik voorbeelden uit het dagelijks leven.

Ik begeleid je maar je moet altijd je eigen verantwoordelijkheid nemen. Ik zeg altijd: ‘er is geen  lift naar succes, je moet zelf de trap op.’”

Bij haar begeleiding werkt Wilma, gediplomeerd NLP coach-counselor en geregistreerde therapeutische coach, graag met verschillende testen en kernkwadranten. Zij is ook een geregistreerde ayurvedische therapeute en een gelicenseerd Hearthmath trainer (hartcoherentie).

Na haar HEAO studie heeft ze jarenlang bij een dynamische Amerikaanse multinational gewerkt als logistiek manager en daarna als veranderkundige en coach bij een landelijk organisatieadviesbureau. In deze periode heeft ze een aantal grote bedrijfsveranderingen meegemaakt, van overname en reorganisatie tot sluiting van een fabriek. Ze heeft deze sluiting geleid en medewerkers van werk naar werk geholpen. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan met zowel de “harde” zakelijke en “zachte” menselijke kant. Ze weet hierdoor heel goed wat er allemaal bij dit soort veranderingen kan komen kijken.

Verder blijft zij zich professioneel ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen.

Wilma is uitnodigend,  realistisch,  spiegelend, warm en soms confronterend en behalve dat een zeer deskundige coach.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!