088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Eva Homs

Eva’s doel is dat jij je eigen kracht weer zult herontdekken, in het zadel komt en weer grip op je leven krijgt. Meestal is daar wat sturing bij nodig. Samen met jou gaat ze kijken naar hoe het op dit moment gaat met verschillende aspecten van je leven zoals relaties, gezondheid en werk. Zo kan er een blauwdruk van de huidige situatie gemaakt worden en kunnen jullie samen doelen stellen om naartoe te werken en uiteindelijk weer duurzaam aan de slag te kunnen.

‘Ik begin met investeren in de relatie. Voor mij is het belangrijk dat er vertrouwen is. Ik werk altijd vanuit gelijkwaardigheid en oordeel niet. Mensen hebben vaak het idee dat als ze aan een coachingstraject beginnen, ze meteen in actie moeten komen. Ik hecht eraan om eerst rust te creëren, zodat er vanuit een ontspannen situatie gewerkt kan worden aan herstel. In mijn coach sessies worden veel gesprekken gevoerd maar ik hanteer ook andere werkvormen zoals bijvoorbeeld de levenscirkel zodat er een visueel beeld ontstaat, of oefeningen waarbij ik de ruimte waar we ons bevinden kan inzetten als middel.
Duidelijkheid is belangrijk en ik maak dingen dan ook heel concreet als dat nodig is. Soms pak ik de flipover erbij om bijvoorbeeld gedachten te structureren en te kijken hoe daar stapsgewijs mee verder gegaan kan worden. Parallel aan de persoonlijke (of online-) ontmoetingen werk je met de online-training van Xynthesis waardoor het hele traject breder wordt, sneller verloopt en meer diepgang krijgt.

Na de hbo-opleiding Personeel & Arbeid en de opleiding organisatiewetenschappen is Eva bij het CWI (Centrum voor Werk en Inkomen) terecht gekomen. Later werd dit UWV. Daarna heeft ze een coachopleiding gedaan wat behalve beroepsmatig ook goed is geweest voor haar persoonlijke ontwikkeling.

Eva is behalve in de algemene methodes ook thuis in RET (Rationeel Emotieve Therapie), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Voice Dialogue. Ze gebruikt daar waar nodig elementen uit. Ook gaat ze graag de natuur in om te lopen met coachees.

Eva is rustig, heeft een kalmerende werking op mensen, schept vertrouwen, communiceert duidelijk, voelt goed aan wat je nodig hebt en is empathisch. In haar zul je een daadkrachtige, betrokken coach vinden.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!