088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Sandra Oostrom

Sandra’s focus bij haar coaching ligt op de mogelijkheden en niet op de beperkingen. Samen met jou bekijkt ze op een eerlijke, directe wijze welke richting je interesses en vaardigheden opgaan. Ze neemt daarin jouw wensen mee maar kijkt ook naar de praktische mogelijkheid deze te realiseren. Met een concreet doel voor ogen stimuleert ze je om stap voor stap dat doel te bereiken en een baan te vinden die bij je past.

“ ‘Waarom binnen je comfortzone blijven als er daarbuiten veel meer te beleven valt’ van Loesje is een favoriete uitspraak van me. Bij mij lopen veranderingen, groot dan wel klein, als een rode draad door mijn leven. Ik vind het dan ook een uitdaging om jou bij je veranderingsproces te begeleiden. Daarbij maak ik waar nodig gebruik van beproefde testen/opdrachten, mijn intuïtie, humor en eigen ervaringen om jou uit te dagen om een leuke passende en wellicht verrassende plek te zoeken en te vinden.”

Oorspronkelijk is Sandra opgeleid als jurist. Ze heeft gewerkt als accountmanager in de commerciële wereld van banken en verzekeraars. Netwerken, jezelf en je werkzaamheden verkopen, adviseren en omgaan met alle rangen en standen leerde ze daar op de werkvloer.

Ze kreeg behoefte aan persoonlijker, diepgaander contact in haar werk en wilde haar advisering en ondersteuning gaan inzetten met de intentie een verschil te kunnen maken voor mensen die daar behoefte aan hebben. Ze ging werken als letselschadejurist en als re-integratiespecialist volgde een opleiding tot arbeidsdeskundige en is toen haar eigen arbeidsconsultancy bureau gestart.

Aanvankelijk werkte ze als coach en arbeidsdeskundige in Amsterdam maar na enige tijd deed ze dat vanuit Portugal. Na een heerlijke periode in Portugal, waarbij ze een tweetal bedrijven in de toeristische sector heeft opgezet, is ze weer op honk (Apeldoorn) en heeft ze haar arbeidsdeskundige- en coachwerkzaamheden weer met veel plezier opgepakt.

Sandra is doortastend, vrolijk en doelgericht. Zij heeft zowel met de kant van de werkgever als met de kant van de werknemer veel ervaring. Dit maakt haar tot een zeer waardevolle coach.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!