088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Bernadette Hammenga

Bij Bernadette gaat het erom dat je een nieuwe baan vindt die bij je past en waar je energie van krijgt. Vanuit gelijkwaardigheid gaan jullie aan de slag.

Als basis wordt ingegaan op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dat vormt voor ieder traject een belangrijke basis.

Van daaruit volgt de weg die je brengt bij een passende duurzame baan.

Bernadette: ‘Vaak is er bij outplacement in eerste instantie nog wel verdriet of onzekerheid door het recente baanverlies. Daar besteden we eerst de nodige aandacht aan. Veel mensen weten al wat ze willen gaan doen. Je kunt je huidige situatie ook als een uitgelezen kans beschouwen om te kijken naar wat er nog meer bij je past. Als je jouw richting bepaald hebt gaan we de slag naar de arbeidsmarkt maken. We gaan dan wat praktischer aan het werk met tools die nodig zijn om jouw arbeidsmarkt zo effectief mogelijk te kunnen benaderen.

Ik zet je in beweging en begeleid je bij het proces.

We gebruiken de online-training als basis. Bij de gesprekken die we voeren zet ik zo nodig ook nog andere oefeningen in. In de loop der jaren heb ik me breed geschoold en heb ik een gereedschapskist vol oefeningen die ik in kan zetten waar dat nodig is. Iedereen heeft weer iets anders nodig is. Intuïtief weet ik wat bij wie past.’

Bernadette werkt behalve met de online-training van Xynthesis ook met andere methodes en technieken zoals bijvoorbeeld de kernkwadranten van Ofman, 360 graden feedback, moodboards voor mensen die visueel ingesteld zijn of de loslaatmethode.Na haar opleiding Personeel en Arbeid (tegenwoordig HRM) heeft Bernadette in de uitzendbranche gewerkt. Daarna is ze opleidingscoördinator bij een bedrijf dat ICT- opleidingen verzorgde. Ze begeleidde ook mensen die vastliepen in hun opleiding.

Van daaruit was de stap naar loopbaancoach snel gezet. Ze is een post-hbo-opleiding coachingsvaardigheden gaan volgen, heeft een stress en burn-out opleiding gedaan en is ook biografisch loopbaancoach.Na meer dan twintig jaar in het vak is ze een zeer ervaren coach te noemen. Ze blijft zich continu verdiepen en verbreden door het volgen van workshops en opleidingen.

Bernadette is betrokken, heeft een goed analytisch denkvermogen kan goed luisteren en vraagt door. Waar nodig houdt ze een spiegel voor.  Ze heeft een snelle geest is intuïtief en pragmatisch. In haar zal je een kundig coach treffen die met beide benen op de grond staat.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!