088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Aster Ancher

Aster helpt mensen na een periode van onzekerheid, bijvoorbeeld na het verliezen van hun baan of een andere tegenslag, weer in hun kracht te komen en zelfvertrouwen te krijgen. Dit is belangrijk want als je in je kracht staat weet je welke beslissingen je moet nemen om het werk te vinden dat bij je past.

Aster: ”Samen kiezen we een strategie en werken we naar een passende toekomst. Je zult de baan vinden die je leuk vindt en waar je voor de volle honderd procent achter kunt staan.

Ik weet mensen in beweging te krijgen om doelgericht naar de toekomst te werken. Hierbij gaat het om het (her)vinden van de balans tussen wat je van binnen wilt en hoe je dit vertaalt in actie. Aan het einde van het traject weet je wat je wilt en wat je kunt.

Ik ondersteun je in het sollicitatieproces en leer je hoe je jezelf sterk kunt neerzetten. We onderzoeken samen waarin jij onderscheidend bent zodat je meer kans maakt op de arbeidsmarkt. Door mijn ervaring heb ik een brede kijk op de arbeidsmarkt en mijn grote netwerk kan helpen bij het vinden van een passende baan.”

Haar coachingsaanpak is praktisch en gericht op resultaat. Daarnaast zijn bezinning, intuïtie en stilstaan bij wie je bent en wat je ècht wilt belangrijke elementen. Op basis van vertrouwen en integriteit is er ruimte  voor openheid en kwetsbaarheid. Op een milde maar directe manier confronteert ze je en biedt ze inzicht om persoonlijke- en loopbaandoelen te kunnen realiseren. Ze werkt graag met levensverhalen en onderzoekt met jou rolpatronen die je aanneemt als je onder druk staat (Transactionele Analyse; een praktische theorie over gedrag en communicatie).

Aster heeft na een jarenlange ervaring als accountmanager, p&o- en loopbaanadviseur bij de ABNAMRO Bank voor diverse organisaties outplacement-, coach- en loopbaantrajecten uitgevoerd.

De beroepsopleiding tot loopbaancoach bij Hoogendijk en de opleiding aan de School voor Coaching, alsmede diverse vervolgopleidingen zijn hieraan vooraf gegaan.

Door het informele karakter van Asters coaching weet ze bij jou snel het vertrouwen te winnen. Ze communiceert op een warme en open manier die past bij jou. Ze geeft je inzicht, creëert nieuwe perspectieven en weet je te raken.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 outplacement coaches!